gpexe

Een wearable trackingsysteem voor professionele sportteams: dat is gpexe. Verbeter sport performance, voorkom blessures en zorg voor een veilige return to play. Het slimme team-trackingsysteem geeft gedetailleerde informatie over de positie, snelheid en bewegingen van spelers.

Een complete gpexe inrichting

Een gpexe systeem is volledig in te richten naar uw wensen en toepassingen. Een totaaloplossing bestaat altijd uit een wearable tracking device in combinatie met software. Gpexe maakt zowel indoor, als outdoor tracking van teams mogelijk en heeft zelfs specifieke devices voor performance analyse van keepers in bijvoorbeeld voetbal, handbal of hockey.

Gpexe toepassingen

Onderzoek naar belasting van de speler | Spronganalyse | Snelheid meten | Positiebepaling

Waarom kiezen voor ProCare

ProCare is specialist in beweging. We leveren niet alleen apparatuur en software, maar gaan net dat stapje verder. Dat betekent dat we onze kennis over de bewegingswetenschap inzetten om medisch specialisten te adviseren over bruikbare oplossingen. Nadat we de apparatuur en software bij u installeren, geven we producttrainingen én bieden we een compleet pakket voor support en onderhoud. Kortom: ProCare ontzorgt van A tot Z.

Enige resultaat

Vragen?