Heine

Heine ontwerpt en fabriceert een volledig assortiment van hoge kwalitatieve instrumenten voor primair onderzoek en voor verschillende medische specialiteiten. Ook maakt dit bedrijf otoscopen met 2 verschillende optische technieken. Deze technieken lichten we hieronder toe.

Verschillende technieken van de otoscopen

Bij de Fiber otoscoop wordt gebruikt gemaakt van Fiber Optiek (FO) om het licht vanuit de basis van het instrument naar het uiteinde te geleiden. Dit gebeurt met LED-verlichting en deze verlichting zorgt voor consistent licht tijdens het gebruik van dit apparaat. Een product uit ons assortiment is de Heine mini3000 LED F.O. De voordelen van een Fiber otoscoop:

  • Het licht komt zonder verlies direct daar waar het nodig is
  • Wanneer u door de otoscoop kijkt heeft u een geheel vrij blikveld

Bij de Diagnostiek otoscoop zit het lampje direct achter de lens en zorgt zo voor een directe verlichting van het onderzoek oppervlak. De voordelen van een Diagnostiek otoscoop zijn:

  • Grote opening aan de voorzijde van het instrument waardoor u ook met een klein instrument door de otoscoop heen kunt.
  • Ruime keus uit diverse accessoires zoals o.a. spreidbare neusspecula en diverse trechters.

Advies?

In ons assortiment vindt u verschillende otoscopen van Heine. Deze otoscopen verkopen we met name binnen de bedrijfsgeneeskunde voor arbo-, bedrijfs- en huisartsen. We kunnen u voorzien van uitgebreid advies. Dit kan met betrekking tot de aanschaf van een van de otoscopen of als u benieuwd bent wat de specificaties en  de mogelijkheden zijn van het product. U kunt een offerte aanvragen door een van de onderstaande producten te kiezen. Als het gewenste product er niet bij staat, kunt u contact opnemen door met ons te chatten  of het contactformulier in te vullen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Showing all 4 results

Vragen?