Jamar

Al 40 jaar wordt de JAMAR Handdynamometer gebruikt in verschillende praktijken en klinieken. De JAMAR dynamometer is een precies meetinstrument, dat door de nauwkeurige aflezing in te zetten is bij de revalidatie van patiënten met een handtrauma. De handkrachtmeters kunnen op een snelle manier de knijpkracht van de hand meten. Het apparaat berekent het gemiddelde, de standaarddeviatie en het coëfficiënt. De meetwaarden zijn analoog en digitaal te vinden. Een handdynamometer van JAMAR is betrouwbaar, nauwkeurig en prettig in gebruik.

Mogelijkheden Handdynamometer

De JAMAR Handdynamometer biedt vele mogelijkheden voor zowel routineonderzoek als voor het evalueren van de handtrauma en ziekte. De mogelijkheden zijn:

  • De dynamometer toont grijpkracht in pond (200 pond max) en kg (90 kg max).
  • De dynamometer behoudt automatisch de hoogste meting door een speciale peak-hold naald.
  • De JAMAR Handdynamometer komt verschillende handgrootten tegemoet. Het handvat past zich aan, aan vijf gripstanden: van 1 3/8 tot 3 3/8 inch, in stappen van een half-inch.

Advies?

Deze JAMAR Handdynamometer verkopen we met name binnen de bedrijfsgeneeskunde voor arbo-, bedrijfs- en huisartsen. We kunnen u voorzien van uitgebreid advies. Dit kan met betrekking tot de aanschaf van de handdynamometer of als u benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn van het product. U kunt een offerte aanvragen door een van de onderstaande producten te kiezen. Als het gewenste product er niet bij staat kunt u contact opnemen met een van onze accountmanagers, het contactformulier in te vullen of te chatten op de website. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

Enige resultaat

Vragen?