Labtech

Labtech is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van producten die worden gebruikt voor het bewaken en analyseren van het hart en elektronische signalen. Dit zijn vooral ambulante (Holter) ECG's en Rust en Stress Test ECG systemen.

Gebruiksvriendelijke producten

De producten van Labtech zijn gebruiksvriendelijke producten die makkelijk te dragen zijn. De producten werken op batterijen, zijn gemaakt met de nieuwste up-t0-date technologie en communiceren op een perfecte manier met een Windows computer. Een van de nieuwste ontwikkelingen van dit bedrijf is de op Android gebaseerde productlijn die telemedicine oplossingen biedt. Zoals communicatie met een tablet of smartphone. Hoge kwaliteit en tevredenheid staan bij dit merk hoog in het vaandel, net als bij ProCare.

Labtech bij Procare

In ons assortiment vindt u verschillende apparatuur van Labtech om ECG testen uit te voeren. Bijvoorbeeld een draagbaar Rust ECG apparaat of PC-based Rust en Stress ECG Systeem. De producten van dit merk zijn met name goed in te zetten voor toepassingen als bedrijfsgeneeskunde of op sport medisch gebied. Bent u benieuwd wat ProCare voor u kan betekenen? Dan neemt u contact met ons op of bekijkt u hieronder de producten uit ons assortiment.

Showing all 5 results

Vragen?