MicroFET

MicroFET staat synoniem voor precisie en gemak bij het meten van spierkracht. Deze handheld dynamometer is een geavanceerde oplossing voor het evalueren van spierkracht. Onmisbaar voor fysiotherapeuten en professionals binnen de sportgeneeskunde.

Spierkracht meten

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) adviseert om gedurende de revalidatie van bijvoorbeeld VKB, objectieve metingen van spierkracht te implementeren. Dit stelt clinici in staat om te beoordelen of een patiënt gereed is om naar de volgende fase van het hersteltraject over te gaan. Een van de meest effectieve methoden om spierkracht in kaart te brengen is de MicroFET. Deze handheld dynamometer is betaalbaar, snel, draagbaar en uiterst gebruiksvriendelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat MicroFET-metingen betrouwbaar en valide zijn.

MicroFET normwaarden

Door gebruik te maken van geavanceerde sensortechnologie kunt u betrouwbare gegevens verzamelen, die cruciaal zijn voor het begrijpen van de gezondheid van uw patiënten en het volgen van hun vooruitgang. De resultaten zijn eenvoudig af te lezen en te vergelijken met normwaarden.

Effectievere behandeling

Het gebruiksgemak van MicroFET wordt aangevuld met de mogelijkheid om metingen in realtime uit te voeren, waardoor u onmiddellijke feedback kunt geven aan uw patiënten. Dit draagt niet alleen bij aan een effectievere behandeling, maar ook aan het motiveren van patiënten om hun doelen te bereiken en hun herstelproces te optimaliseren.

MicroFET kopen bij ProCare betekent:

ProCare levert niet alleen de apparatuur, maar gaat verder dan dat. Profiteer van:

  • Ons team van bewegingswetenschappers en productspecialisten voor gratis advies
  • GOZ-gecertificeerde service en support met onderhoud, kalibratie en software-updates
  • Betaalbare prijzen en snelle levering

Gratis offerte

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan voor de MicroFET handheld dynamometer. Onze experts nemen snel contact met u op.

Showing all 2 results

Vragen?