Microgate

Of u nu een sportcoach, fysiotherapeut of revalidatieprofessional bent, Microgate biedt u de tools om inzicht te krijgen in bewegingspatronen en prestaties op een ongekend niveau. Met de Optojump kunt u de perfecte spronganalyse uitvoeren, terwijl de OptoGait een diepgaande kijk biedt op looptechnieken. De Witty SEM biedt een geavanceerde oplossing voor het meten van snelheid, kracht en bewegingskwaliteit, terwijl de Gyko de beweging van lichaamsdelen tot in de kleinste details vastlegt.

Microgate voor sport, fysiotherapie en revalidatie

Binnen de sport, fysiotherapie en revalidatie heeft Microgate zijn stempel gedrukt als de betrouwbare partner voor nauwkeurige en gedetailleerde analyse. De systemen helpen professionals bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het aanpassen van trainingen en behandelplannen op basis van objectieve gegevens.

Nieuw: ProMove app

En er is goed nieuws: het assortiment van Microgate is nu nog toegankelijker dankzij de ProMove app voor de Witty Timing. Deze recente toevoeging vereenvoudigt sprintmetingen aanzienlijk en biedt gebruikers een intuïtieve manier om metingen uit te voeren en resultaten te analyseren. Dit betekent dat uw sprintmetingen nu sneller en gemakkelijker kunnen worden uitgevoerd dan ooit tevoren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kies voor Microgate en ervaar de revolutie in bewegingsanalyse. ProCare biedt u de toegang tot de nieuwste technologieën en innovaties van Microgate, waarmee u uw sportprestaties kunt optimaliseren, revalidatietrajecten kunt verbeteren en het maximale uit uw bewegingsanalyse kunt halen. Ontdek de toekomst van bewegingsanalyse met ProCare als uw vertrouwde partner. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ProCare en onze experts nemen snel contact met u op.

Showing all 6 results

Vragen?