MOTOmed

De MOTOmed bewegingstrainers worden vaak gebruikt in medische settingen om patiënten te helpen bij het herstellen van blessures, bij het revalideren na een operatie of om de mobiliteit te verbeteren. Het kan ook worden gebruikt als onderdeel van een algemeen fitnessprogramma om de cardiovasculaire gezondheid, spierkracht en mobiliteit te verbeteren.

Welke MOTOmed bewegingstrainers zijn er?

Er zijn twee soorten MOTOmed bewegingstrainers: passief en actief. Bij passief gebruik worden de pedalen automatisch aangedreven en bewegen de benen zonder enige inspanning van de gebruiker. Bij actief gebruik moet de gebruiker zelf de pedalen aandrijven en kan de weerstand worden aangepast om de intensiteit van de training te verhogen. ProCare biedt u verschillende bewegingstrainers van dit merk. Zo heeft u o.a. de keuze uit de MOTOmed Layson, Gracile, Loop en de Muvi.

Voordelen van MOTOmed bewegingstrainers

Een MOTOmed bewegingstrainer is een medisch hulpmiddel dat is ontworpen om mensen te helpen bij het uitvoeren van passieve of actieve oefeningen om de spieren en het cardiovasculaire systeem te versterken. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van een MOTOmed bewegingstrainer:

  1. Verbeterde mobiliteit: De MOTOmed bewegingstrainer helpt mensen met beperkte mobiliteit om regelmatig en veilig te oefenen, waardoor de spieren en gewrichten worden versterkt en de mobiliteit wordt verbeterd.
  2. Verbeterde cardiovasculaire gezondheid: Door de cardiovasculaire functie te verbeteren, kan de MOTOmed bewegingstrainer helpen bij het verminderen van het risico op hartaandoeningen en andere gerelateerde aandoeningen.
  3. Verbeterde spierkracht: Door regelmatig te oefenen, kunnen de spieren sterker worden en kan de algehele spierkracht verbeteren.
  4. Lage impact: De bewegingstrainer biedt een lage impact oefeningsoptie die minder belastend is voor de gewrichten dan andere vormen van lichaamsbeweging, zoals hardlopen of gewichtheffen.
  5. Geschikt voor verschillende niveaus: De bewegingstrainers zijn geschikt voor mensen van verschillende fitnessniveaus en leeftijden, van mensen met een beperkte mobiliteit tot atleten die hun prestaties willen verbeteren.
  6. Gemakkelijk te gebruiken: De bewegingstrainer is eenvoudig te gebruiken en vereist weinig tot geen toezicht van een professional.

MOTOmed kopen bij ProCare

ProCare adviseert u graag welke bewegingstrainer passend is voor uw doelgroep. Nadat we het product bij u installeren, staan we voor u klaar met passende Service & Support. Bekijk hieronder de verschillende producten of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Showing all 9 results

Vragen?