MOTOmed

Lichamelijke beweging is de voorwaarde voor uw welzijn, dat is het motto van MOTOmed. Zij staan garant voor beweging in ieders leven en maken dit mogelijk voor patiënten die beperkt worden in hun mobiliteit of gebonden zijn aan een rolstoel. Zo is het mogelijk om passief, met een hulpmotor, of actief te trainen op basis van eigen kracht. De bewegingstrainers van dit merk maken het allemaal mogelijk.

Veilig en gemotoriseerd trainen

Op een veilige en gemotoriseerde manier trainen is belangrijk voor MOTOmed. Zo zijn de bewegingstrainers ontworpen om op een zachte manier de armen of benen te bewegen. De bewegingen die worden gemaakt zijn soepel en gecontroleerd en vergelijkbaar met fietsen. Afhankelijk van het model, is het mogelijk om te trainen vanuit een stoel, rolstoel en zelfs vanuit een liggende positie in bed. De verschillende trainers zijn gericht op specifieke delen van het lichaam, zoals de armen of de benen. Er zijn ook enkele trainers die beide combineren.

MOTOmed bij ProCare

ProCare biedt u verschillende bewegingstrainers van dit merk. Zo heeft u de keuze uit de MOTOmed Layson, Gracile, Loop en de Muvi. De genoemde modellen zijn goed in te zetten voor revalidatie en active ageing. Bent u benieuwd welk model geschikt is voor uw praktijk? Dan kunt u hieronder de verschillende producten bekijken of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Showing all 9 results

Vragen?