NDD Medical Technologies

NDD staat voor New Diagnostic Design. Het bedrijf werd opgericht om nieuwe standaarden op het gebied van longfunctietesten te ontwikkelen. Dat door het aanbieden van innovatieve en gebruiksvriendelijke producten die niet alleen gericht zijn op de klant van NDD maar ook fijn voor de patiënt. De aanzienlijke toename van astma, allergieën en chronische longziekten bepleit verbeteringen in de vroege opsporing van deze aandoeningen om onherstelbare schade aan de longen van miljoenen patiënten te voorkomen.

NDD innovatieve producten

De producten van dit merk zijn het resultaat van twee decennia lang onderzoek doen en door blijven ontwikkelen. Het bedrijf probeert om de voordelen van ultrasone technologie toe te passen binnen de klinische wereld. De kalibratie vrije NDD Trueflow ultrasone sensor technologie heeft bewezen ontzettend betrouwbaar en nauwkeurig te zijn in diagnostische testen en dat is de basis van het succes van veel producten.

Producten bij ProCare

Bij ProCare vindt u de Easy on PC spirometer. Deze meter kan longfunctie onderzoek verrichten op basis van de kracht van de PC, gecombineerd met de ultrasone technologie waar NDD voor staat. Dit product kan goed worden ingezet binnen de bedrijfsgeneeskunde. Bent u benieuwd hoe u de Easy on PC Spirometer kunt gebruiken en kunt toepassen in uw praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Showing all 3 results

Vragen?