Seca

Seca is een van de bekendste en grootste spelers op het gebied van weegschalen in de medische wereld.Dit bedrijf, gevestigd in de Verenigde Staten, bestaat sinds 1840. Door de jaren heen is Seca behoorlijk gegroeid. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is continu innoveren. Niet alleen innovatie, ook kwaliteit en design zijn belangrijke kernwaarden voor deze weegschalen fabrikant.

Seca productaanbod

De kernwaarden kwaliteit en design zijn ook goed terug te zien in de verschillende modellen van Seca. Zo hebben de weegschalen een klassiek uiterlijk en zijn ze allemaal erg makkelijk en functioneel in gebruik. Maar er is meer. Dit bedrijf richt zich op de volledige medische branche en biedt daarom veel meer producten aan. Niet alleen de platte standaard weegschalen behoren tot het productaanbod van Seca, ook baby weegschalen, lengtemeters, stoel weegschalen en bed- en dialyse schalen behoren tot het assortiment. Op deze manier kan een grote markt worden bediend, van ziekenhuizen tot huisartsen.

Advies?

In ons assortiment vindt u verschillende schalen van Seca. Deze schalen zijn optimaal in te zetten voor bedrijfs- en huisartsen. Hier vindt u een klein overzicht van het aanbod van dit merk. Uiteraard kunnen we u volledig voorzien van advies met betrekking tot de aanschaf van een weegschaal of andere producten voor uw praktijk. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door een van onderstaande producten te kiezen. Staat het gewenste product er niet bij? Dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met een van onze accountmanagers door met ons te chatten of het contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst!

Showing all 9 results

Vragen?