Strässle

Bent u op zoek naar een ECG vacuüm systeem? Dan zit u met een merk als Strässle helemaal goed. De apparatuur van dit merk beschikt namelijk over een aantal eigenschappen die het voor iedereen makkelijk maakt om met de apparaten om te gaan. Die eigenschappen zijn als volgt:

  • breed aanbod aan functies
  • hoge betrouwbaarheid
  • intuïtief in gebruik
  • goed ontworpen techniek
  • efficiëntie

Flexibele apparatuur

Alle ECG vacuümsystemen ontworpen door Strässle, kunnen eenvoudig worden bevestigd aan vrijwel alle ECG machines. Ook is het mogelijk om de apparatuur aan te passen en uit te breiden waar nodig, er zijn verschillende uitbreidingen op praktisch gebied beschikbaar. Alle producten beschikken daarnaast over een geoptimaliseerde kwaliteit op het gebied van druktransmissie. Dit is dankzij het speciale, automatische lage druk controle. Hierdoor hebben zuignappen optimale hechting aan het huidoppervlak wat de gebruiker tijd bespaart.

Advies nodig over Strässle apparatuur?

Op deze pagina ziet u een kleine greep uit het productaanbod van Strässle. Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden met een van deze producten, dan kunt u op de desbetreffende pagina vrijblijvend een offerte aanvragen. Bent u benieuwd naar complete lab- of praktijkinrichtingen? Of wilt u meer informatie over de producten van dit merk? Dan kunt u contact opnemen door middel van ons contactformulier, door met ons te chatten of door rechtstreeks de desbetreffende accountmanager te contacteren.

Showing all 2 results

Vragen?