Theia

Theia Markerless herdefinieert motion capture. Met een team van wetenschappers, ingenieurs en ontwikkelaars heeft het bedrijf uitgebreide ervaring in biomechanica-onderzoek en is het toonaangevend op het gebied van bewegingsregistratie en -analyse.

Gedetailleerde bewegingsanalyse

Met Theia Markerless Motion Capture hoeft u geen markers op het lichaam van uw patiënten of proefpersonen te plaatsen. Deze geavanceerde software maakt gebruik van slimme algoritmen en diepgaande leertechnieken om bewegingen nauwkeurig vast te leggen zonder de beperkingen van traditionele marker-based systemen. Dit resulteert in meer natuurlijke en vrije bewegingen, wat essentieel is voor een gedetailleerde bewegingsanalyse.

Complete oplossing

Bij ProCare streven we naar complete oplossingen voor onze klanten. Daarom bieden we niet alleen Theia Markerless Motion Capture aan, maar ook de mogelijkheid tot naadloze integratie met andere hoogwaardige merken in ons assortiment, zoals Vicon en CONTEMPLAS.

Toepassingen

Theia levert nauwkeurige en betrouwbare motion capture oplossingen voor academische, klinische en commerciële toepassingen. Ontdek de voordelen van markerless motion capture. We adviseren u graag.

Enige resultaat

Vragen?