Vicon

Vicon is de gouden standaard op het gebied van 3D motion capture. Vicon is ’s werelds nummer één keuze als het gaat om beweeglabs. Het merk staat bekend om zijn nauwkeurige tracking en innovatieve hard- en software. Al jarenlang is ProCare de partner voor het inrichten van Vicon labs voor ganganalyse in de revalidatie, biomechanica in de sport en wetenschap & onderzoek en nu ook in de wereld van VR, entertainment en engineering.

Een complete Vicon labinrichting

Alle Vicon systemen bestaan uit een totaaloplossing van 3D motion capture camera’s met toonaangevende Vicon-software. Systemen van uitbreidingen als AMTI krachtplaten, Cometa EMG en Ergoneers Eyetracking sluiten naadloos aan op de systemen van Vicon. Welke hardware en software u nodig heeft, is afhankelijk van het doel van uw lab.

Vicon toepassingen

Klinisch gangbeeldonderzoek | Biomechanica en sport | Entertainment & Gaming | Location based Virtual Reality (LBVR) | Robotica & Object tracking

Zij gingen u voor

Gerenommeerde revalidatiecentra, onderzoekscentra, ziekenhuizen, universiteiten en sportclubs in de Benelux kozen al voor een Vicon lab.

“De totale inrichting van het laboratorium is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met ProCare en de fabrikant. Wij zijn erg blij met het state-of-the-art gait analysis lab dat is opgeleverd,” Prof. M. Forward, Universitair Ziekenhuis Gent.

Waarom u kiest voor ProCare

ProCare is specialist in beweging. We leveren niet alleen apparatuur en software, maar gaan net dat stapje verder. Dat betekent dat we onze kennis over de bewegingswetenschap inzetten om medisch specialisten te adviseren over bruikbare oplossingen. Nadat we de apparatuur en software bij u installeren, geven we producttrainingen én bieden we een compleet pakket voor support en onderhoud. Kortom: ProCare ontzorgt van A tot Z.

Showing all 6 results

Vragen?