Vicon

Vicon is de gouden standaard op het gebied van 3D beweeglabs. Het merk is vooruitstrevend en marktleider als het gaat om motion capturing, en staat bekend om zijn nauwkeurige tracking en innovatieve hard- en software. De producten en diensten die worden ontwikkeld door het bedrijf zijn te gebruiken voor verschillende toepassingen zoals revalidatie, sport performance en wetenschap & onderzoek.

Een complete labinrichting
Wanneer u overweegt Vicon apparatuur aan te schaffen, dan heeft u de keuze uit verschillende opties en systemen. Om een compleet gaitlab in te richten, heeft u verschillende camera's en software nodig. Deze apparatuur is te combineren met AMTi krachtplaten en EMG's om een zo compleet mogelijke gangbeeldanalyse te maken.

Een systeem van dit merk bestaat altijd uit verschillende camera's en bijbehorende software om analyses uit te kunnen voeren. Welke software u precies nodig heeft, is afhankelijk van het doel van uw lab. Vicon systemen en software zijn in te zetten voor:

Biomechanica en sport;
Klinisch onderzoek;
Entertainment en gaming;
Object tracking;
Virtual Reality (LBVR).

Vicon tool voor het bepalen van de juiste apparatuur
Wilt u graag een indicatie van welke apparatuur u precies nodig heeft? De leverancier heeft een invulformulier ontwikkeld waarbij u aan de hand van verschillende vragen, zoals de grootte van de ruimte en het doel van uw lab, kunt bepalen welke software en hoeveel camera's u nodig heeft. Deze handige Vicon tool vindt u hier:

Bouw en configureer een Vicon-systeem
Vicon in de praktijk
In Nederland en België zijn verschillende looplabs of labo's te vinden. Zo beschikt Ajax over een compleet lab met krachtplaten en EMG's en de universiteit van Leuven gebruikt haar labo met name voor onderzoek. Bent u benieuwd naar meer toepassingen en gebruik in de praktijk? Dan kunt u het magazine: The Standard lezen. Hierin staan verschillende voorbeelden van gebruik van Vicon wereldwijd.
Meer informatie?

Heeft u al een idee welke apparatuur u nodig heeft? Dan kunt u hieronder de verschillende producten selecteren en meer informatie lezen over bijvoorbeeld de specificaties van de camera's. Via de producten kunt u een offerte aanvragen.
Aan het oriënteren?

Bent u zich nog aan het oriënteren dan kunt u de handige tool van Vicon gebruiken maar we helpen u natuurlijk ook graag bij uw keuze. We hebben diverse Bewegingswetenschappers in dienst die u kunnen voorzien van het juiste advies en voor u klaarstaan om u te begeleiden met het aankoopproces. Klik op de oranje 'vragen' button om met hen in contact te komen.

Showing all 9 results

Vragen?