Visiolite

Visiolite is een merk dat, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, richt op het zicht. En dan met name op visustesten. De Visiolite apparatuur is vooral heel goed in te zetten door bedrijfs- en huisartsen. Met de producten is het mogelijk om preventief oogonderzoek te doen.

Visiolite producten

Viosiliote is meer een productlijn voor oogtesten dan een merk an sich. De apparatuur bestaat dan ook uit een basis product en enkele uitbreidingsmogelijkheden. Het basisproduct ziet u hieronder, dit is de Visiolite Master. Met dit apparaat zijn er verschillende tests uit te voeren om oogonderzoek te kunnen doen, waaronder: visuele activiteit, gezichtsscherpte en contrastgevoeligheid. Het product wordt aangestuurd door software en kan worden uitgebreid met een afstandsbediening om hem aan te sturen. Ook uitbreiding in de vorm van een handige trolley is mogelijk. Beide uitbreidingen maken van de Master een product dat flexibel en overal kan worden gebruikt.

Advies over de apparatuur?

Wilt u weten wat de apparatuur van dit merk voor uw praktijk kan betekenen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door op onderstaand product te klikken. Ook is het mogelijk om uw vraag te stellen middels het contactformulier of via onze chat. Wilt u advies over complete praktijkinrichtingen? Dan is dat ook mogelijk. Onze accountmanagers zijn u graag van dienst!

 

Enige resultaat

Vragen?