Welch Allyn

 Welch Allyn is een leverancier die zich met name focust op medische  apparatuur. Binnen het bedrijf zien ze dat zo: ''we zijn pragmatische mensen met een vooruitziende blik die gefocused zijn op het helpen van mensen die werken in de medische wereld. Met simpele oplossingen helpen wij ze complexe uitdagingen op te lossen.'' Het Amerikaanse bedrijf bestaat sinds 1915 en heeft wereldwijd meer dan 2500 werknemers. Sinds die tijd heeft Welch Allyn continu geïnvesteerd in praktische oplossingen die ervoor zorgen dat medische professionals betere en uitgebreidere zorg kunnen bieden, hun tijd en skills kunnen verbeteren en hiermee de resultaten voor de patiënt.

Welch Allyn productcategorieën

Binnen Welch Allyn zijn er verschillende productcategorieën waarop het bedrijf zich focust. Deze categorieen hebben we hieronder voor u op een rij gezet:

  • Fysieke beoordeling
  • Monitoring vitale sings
  • Diagnostische inspanningsfysiologie
  • Software en services
  • Thermometrie

 Connectiviteit staat voorop

Bij Welch Allyn staat connectiviteit voorop. Het bedrijf heeft een portfolio van diagnostische apparaten die zowel vitale tekenen als cardiopulmonale informatie laten zien. Deze data wordt daarnaast ook nog eens getransporteerd op een directe manier naar een elektronisch dossier of door middel van Welch Allyn software. Artsen en ziekenhuizen kunnen rekenen op patiëntvriendelijke apparaten die accurate klinische informatie weergeven.
Ook binnen ProCare kunt u kiezen voor de apparaten van dit werk die op een handige manier met de PC of met software te verbinden zijn. Er zijn verschillende producten binnen ons assortiment waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit ECG apparatuur, spirometers of otoscopen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u hieronder op de producten klikken of contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Showing all 4 results

Vragen?