Weyergans

Weyergans is fabrikant van de Vacumed en Vacusport: unieke systemen die gebruikmaken van Intermittent Vacuum Therapy (IVT).

Vacumed: Intermittente Vacuümtherapie voor Gezondheid en Wellness

Vacumed is een geavanceerde medische technologie die gebruikmaakt van intermitterent vacuümtherapie (IVT) om verschillende gezondheidsproblemen aan te pakken. Deze therapie richt zich op het verbeteren van de bloedcirculatie en lymfedrainage, wat gunstig kan zijn voor mensen met een reeks aandoeningen, waaronder vasculaire problemen en diabetes.

Tijdens de IVT-sessie wordt afwisselend vacuüm en hoge druk toegepast in een buis om drukveranderingen te creëren. Deze drukwisselingen leiden tot het verwijden en samentrekken van bloedvaten en lymfevaten, wat de doorbloeding en lymfedrainage verbetert. Dit kan helpen bij het verminderen van zwelling, het bevorderen van herstel na blessures en het verbeteren van de algemene gezondheid van de huid.

Vacusport: Geavanceerde Intermittent Vacuümtechnologie voor Sportprestaties

Vacusport is een specifieke toepassing van de Vacumed-technologie die gericht is op sportprestaties en herstel. Deze technologie wordt gebruikt om atleten te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties en het versnellen van hersteltijden na intensieve trainingen.

Vacusport maakt gebruik van intermitterende vacuümtherapie om de doorbloeding te stimuleren, spieren te ontspannen en de lymfedrainage te bevorderen. Dit kan helpen bij het verminderen van spierpijn, het versnellen van herstel en het bevorderen van algemene fysieke conditie. Atleten kunnen baat hebben bij het gebruik van Vacusport als onderdeel van hun trainings- en herstelprogramma om hun prestaties te optimaliseren en blessures te voorkomen.

Enige resultaat

Vragen?