Zephyr

Zephyr maakt het mogelijk om met een systeem te kijken naar belasting en belastbaarheid van een individu. Dit merk is hiervoor uitermate geschikt omdat het beschikt over de mogelijkheid zowel fysieke als mechanische parameters te meten. Zo kunt u de mechanische belasting door middel van een accelerometer afzetten tegenover de fysieke belasting: ademhalingsfrequentie, hartslag, HRV, kerntemperatuur en anderen. Ook kunt u inzichtelijk maken of iemand staat, zit of ligt.

Zephyr meetsystemen

De Zephyr sensor wordt gedragen in een licht en comfortabel harnas waarbij de sensor onder de linker oksel is gepositioneerd. Zodoende zijn de sensor en zijn gebruiker beschermt bij val of duik sporten, zoals volleybal, en tijdens impact sporten zoals rugby en American Football. Optioneel kan de sensor worden gedragen in een compressieshirt.

Zephyr maakt gebruik van een ECHO communicatieprotocol, een zeer sterk en betrouwbaar protocol ten opzichte van bijvoorbeeld Bluetooth. De ECHO communicatie maakt het mogelijk om tot 100 personen tegelijkertijd te analyseren en live te monitoren. De reikwijdte betreft standaard 200 meter maar kan door het plaatsen van repeaters worden vergroot tot 1000 meter. Mocht u buiten het bereik van de repeaters komen dan wordt de data automatisch opgeslagen en kunt u die achteraf uitlezen.

Meer over Zephyr

Zephyr zegt over zijn eigen producten: als techniek is gekoppeld aan meer dan een decennium van intensieve research en ontwikkeling, kun je het met zelfvertrouwen gebruiken. Maar er is meer dan alleen experts die blijven doorbreken met bio informatica. De producten zijn op maat te leveren en makkelijk in gebruik zodat u als klant kunt focussen op het verbeteren van de prestaties van je sporters. Bent u benieuwd naar de producten van dit merk of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk hieronder het overzicht van de producten.

Showing all 2 results

Vragen?