Nascholingsdag | Komt een sporter bij de Fysiotherapeut 13-10

Geplaatst op

Bent u als fysiotherapeut op zoek naar een nascholingsprogramma waarbij u (bij)leert over de behandeling van sportblessures? Dan bent u hier goed. Op 15 september en 13 oktober worden namelijk nascholingsdagen georganiseerd voor fysiotherapeuten. De dag is op 15 september al helemaal vol maar u kunt zich nog inschrijven voor 13 oktober!

ProCare zal op beide dagen aanwezig zijn en u alles uit kunnen leggen over apparatuur die van toepassing zijn binnen de sport. Bijvoorbeeld de apparatuur van Microgate en de GymAware.

De voetballer centraal

Centraal thema is de voetballer. Het is voor iedereen wellicht wel bekend dat er jaarlijks duizenden blessures bestaan op de voetbalvelden. De meest voorkomende blessures komen tijdens de nascholing aan bod: enkel, knie, hamstring, achillespees en heup/liesklachten. Vragen waar onder andere een antwoord op komt, zijn: Hoe ontstaan de blessures? Welke behandelmogelijkheden heeft u als therapeut? Hoe begeleidt u de speler? Wat kunt u doen om klachten te voorkomen?

Locatie en meer informatie

De nascholingsdagen vinden plaats op de KNVB campus in Zeist. Programmavoorzitter is: Robert van Cingel, (sport)fysiotherapeut en directeur Sport Medisch Centrum Papendal. De nascholing is geaccrediteerd. Wilt u zich inschrijven? Dan vindt u het inschrijfformulier op de website van de organisator: Inschrijven en meer informatie ‘Komt een sporter bij de fysiotherapeut’.

Of bekijk het volledige programma hier: Programmatijden Komt een sporter bij de fysiotherapeut