Nieuwe samenwerking met Hylyght!

Geplaatst op

We hebben een nieuw product in ons portfolio! ProCare en Hylyght gaan samenwerken om de distributie en toegang tot het Hylyght platform verder uit te breiden in de Benelux.

Hylyght is een wetenschappelijk onderbouwde online tool voor de begeleiding van patiënten en sporters. Dit gaat van screening en preventie tot revalidatie en return to sport. De tool zal bij de meesten van jullie wellicht beter bekend zijn onder de oude naam, SpartaNova, een spin-off van Universiteit Gent en Vrije Universiteit Brussel. Het product is serieus uitgebreid, verbeterd tegenover SpartaNova, maar de wetenschappelijke basis is er gebleven.

Wetenschappelijke testprotocollen

Met Hylyght kunnen fysiotherapeuten wetenschappelijk gevalideerde testprotocollen afnemen en de resultaten daarvan opslaan op één veilige plek. Het softwareplatform wordt ingezet voor sporters, patiënten en revalidanten. 

Hylyght Academy

Niet alleen qua product, maar zeker ook qua type bedrijf past Hylyght goed bij ProCare. Kennisdeling is namelijk één van de belangrijkste speerpunten van het bedrijf. Via een heuse Academy worden er dan ook verschillende webinars, trainingen en opleidingen georganiseerd, zowel online als fysiek.

Concreet staat de komende tijd op de agenda:

We zijn blij om deze waardevolle kennispartner toe te voegen aan ons bestaande assortiment.