ProCare opent een nieuwe vestiging in Amsterdam

Geplaatst op

ProCare heeft vanaf 18 april een nieuw onderkomen in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Voor een organisatie die zoveel raakvlakken heeft met bewegen, was de keuze voor dit kantoor niet moeilijk. De keuze voor de locatie is niet alleen een logische maar ook een strategische keuze. Amsterdam is een belangrijke stad op het gebied van bewegingswetenschappen. “Er bevinden zich veel toonaangevende zorginstellingen en universiteiten. Voor ons belangrijke partners waarmee we nauw samenwerken”, aldus Harrie Baas.

Olympisch Stadion Amsterdam

Het nieuwe kantoor zal een centrale werkplek zijn waar niet alleen vergaderd kan worden, maar waar ook gewerkt wordt aan de dagelijkse werkzaamheden en waar klanten en relaties ons centraal kunnen bereiken. Ook het aanbieden van onze cursussen kan nu op een centraal gelegen locatie en het Olympisch Stadion leent zich natuurlijk perfect voor het geven van demonstraties met bepaalde meetapparatuur.

Een ware beleving

Sinds de zomer van 2015 zijn er verschillende werkplekken binnen het stadion gecreëerd. 120 bedrijven en flexwerkers kunnen hun klanten bedienen vanuit het stadion in Amsterdam. De locatie zorgt voor een echte beleving waarbij door de gangen kan worden gestruind terwijl de Olympische sportgeschiedenis voorbij komt. De voormalige Koninklijke Loge, nu omgetoverd tot een terras, beschikt over een prachtig uitzicht over de atletiekbaan. Een mooie plaats om nog een kop koffie te drinken na een vergadering en om vol trots aan klanten te kunnen laten zien.
Nieuwe kantoor Amsterdam

Inspirerende bedrijven en organisaties

Ook Joost Postma, Managing Director Offices For You, kijkt uit naar een mooie samenwerking. Hij zegt:

“We zijn blij dat ProCare voor Offices For You – Amsterdam Olympisch Stadion heeft gekozen. We kijken erg uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking waar wij ProCare niet alleen kunnen ondersteunen, maar juist ook ontzorgen op het gebied van huisvesting en hospitality”

In het Olympisch Stadion zijn bedrijven gevestigd als Helden Magazine (van Frits en Barbara Barend), Adidas, Under Armour, en Rienks Arbodienst. Daarnaast komen er veel (sport)medische bedrijven als het VU medisch Centrum, het AMC en de Johan Cruyff foundation regelmatig over de vloer. Inspirerende en passende organisaties waarmee we onze kennis verder hopen te delen.

English version