We breiden uit naar België!

Geplaatst op

English Version


Vanaf 1 maart is ons derde kantoor een feit! ProCare opent namelijk een vestiging op het Innovatie- en incubatiecentrum, I&I, in Leuven. Met de opening van de nieuwe vestiging willen we onze groeiambities in de Benelux verder realiseren.

Geen onbekende in België

ProCare is zeker geen onbekende in het Belgische land. ‘’De Belgische markt is voor ons enorm gegroeid de laatste jaren. Momenteel bevindt 15% van onze klanten zich al in België”, zegt Baas. Tot deze klanten behoren defensie België, voetbalclub AA Gent, Vrije Universiteit Brussel, Universitair Ziekenhuis Gent. Daarnaast behoort de Universiteit Leuven en het Universitair Ziekenhuis Leuven tot de top tien klanten van de afgelopen drie jaar. Beide klanten waarmee we een goede relatie hebben opgebouwd en waarmee we hopen langdurige samenwerkingen aan te gaan zoals we in Groningen en Amsterdam hebben. Het kantoor bevindt zich dan ook op loopafstand van de universiteit.

Raakvlakken met Bewegingswetenschappen

De keuze voor Leuven lag daarom ook aardig voor de hand. “Met de opening van ons kantoor in Leuven zijn we direct zichtbaar in de drie belangrijkste steden van Bewegingswetenschappen in Nederland en België”, zo zegt algemeen directeur Harrie Baas.

Vorig jaar openden we al een kantoor in het Olympisch Stadion in Amsterdam en we hebben natuurlijk ons hoofdkantoor in Groningen.  In de Bewegingswetenschappen steden hebben we inmiddels fijne samenwerkingen met partijen als de Hogeschool van Amsterdam en het Amsterdam Insitute of Sport Science (AISS), het Sport Innovatiecentrum Groningen (SICG), de Vereniging in Beweging (VIB), VU Bewegingswetenschappen, Vereniging voor Bewegingswetenschappen (VvBN),  de Hanzehogeschool Groningen en het UMCG.

Samenwerking To Walk Again

Naast de partnerships die we hebben met de eerder genoemde partijen, hebben we ook samenwerkingen met verschillende stichtingen. Een van die stichtingen is To Walk Again. De stichting die het voor mensen met een beperking mogelijk maakt te sporten, zonder dat hier hoge kosten aan verbonden zijn. Het To Walk Again postrevalidatiecentrum, waar onder andere de nieuwe rolstoelergometer en diverse HUR apparatuur staat, bevindt zich in het AZ Herentals. Ook stonden we vorig jaar voor het eerst op de REVA beurs in Gent, waar we samen met partner to Walk Again de Lode Esseda rolstoelergometer presenteerden.

Leuk! Maar gaat er ook iets veranderen?

Voor u als klant verandert er vrijwel niets. U kunt nog steeds van ons dezelfde service verwachten. Levering blijft plaatsvinden vanuit ons hoofdkantoor in Groningen. Uiteraard verwelkomen we u graag in ons kantoor voor bijvoorbeeld een vergadering of koffie.

Onze Belgische klanten kunnen vanaf vandaag terecht op onze Belgische website: www.procare.be. Deze website hebben we speciaal in het leven geroepen voor onze zuiderburen. (Potentiële) klanten kunnen ook op deze website terecht voor productinformatie, het laatste nieuws, aanvragen van offertes of een chatgesprek met een van onze medewerkers. Voorlopig zal de site alleen beschikbaar zijn in het Nederlands (Vlaams).

Exclusieve vertegenwoordiging merken

Voor sommige van onze merken hebben we exclusieve vertegenwoordiging, ook in België. Dit geldt bijvoorbeeld voor AlterG, HUR, Vicon, Lode , Biodex en Microgate. Dankzij deze vertegenwoordiging hebben we korte lijntjes met de leverancier waardoor we snel kunnen schakelen en producten bijvoorbeeld ook customized kunnen leveren. Daarnaast zijn we lokaal aanwezig en hebben we veel producten op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Ook brengen we altijd onze kennis met ons mee. We staan voor u klaar wanneer een apparaat defect is en bieden voor verschillende merken complete gebruikerstrainingen en support.