NVFK najaarscongres 2018 | 5 oktober | Flint Theater Amersfoort

Geplaatst op

Het NVFK najaarscongres 2018 staat dit najaar in het teken van traumatologie bij kinderen, een breed onderwerp wat alle kinderfysiotherapeuten aan zal gaan. Tijdens het congres komt een update van de fysiologie en bot- en weefselherstel bij kinderen aan bod. Daarnaast worden veel voorkomende trauma’s en hun behandelingen besproken. Welke aandachtspunten zijn er voor de kinderfysiotherapeutische interventie en wat is een ‘normaal’ beloop?

ProCare aanwezig op het congres

Het congres vindt plaats op vrijdag 5 oktober in het Flint Theater in Amersfoort. Ook ProCare is aanwezig met een stand. We praten u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kinderfysiotherapie en laten graag zien welke apparatuur we u kunnen aanbieden op het gebied van kinderfysio.

Programma NVFK najaarscongres 2018

Het programma van het najaarscongres is opgesplitst in twee delen: een ochtend- en een middagprogramma. Het complete programma vindt u hieronder terug.

Programma NVFK volledig

Meer informatie en inschrijven?

Wilt u meer informatie over het congres of inschrijven hiervoor? Ga dan naar de website van de congresorganisator: NVFK-congres.