NVFK Voorjaarssymposium Kinderfysiotherapie | RadboudUMC Nijmegen | 17 april 2018

Geplaatst op

Op dinsdag 17 april vindt het jaarlijkse Kinderfsyiotherapie congres plaats. Dit symposium wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie (NVFK). Centraal staat het thema: ‘zeldzame aandoeningen’. Het congres vindt plaats in het RaboudUMC in Nijmegen. Diverse sprekers zijn uitgenodigd om diverse onderwerpen te behandelen die passen bij het thema. ProCare is aanwezig met een stand op dit congres waar we u o.a. onze Lode kinderlijn laten zien en u meer kunnen vertellen over body composition.

Programma NVFK Voorjaarssymposium Kinderfysiotherapie

De organisatie heeft een mooie flyer gemaakt waar het programma in het kort op staat: Flyer programma. Het congres start om 15.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Onderwerpen die aan bod komen: klinische genetica, kinderchirurgie en metabole ziekten. Het complete programma is te vinden in deze PDF: Programma NVFK voorjaarssymposium.

Inschrijven of meer informatie?

Meer informatie over het congres? Dat is hier te vinden: Congres- NVFK. Wilt u zich inschrijven? Het congres is geschikt voor studenten en niet-studenten. Inschrijven? Dat kan via deze link: inschrijven congres.