Evers staat op Run haalt €185.356,- op voor inspanningslab Spieren voor Spieren

Geplaatst op

Gisteren, 1 juli, vond de Evers staat op Run plaats op het Amsterdam Science park. De run, georganiseerd door 538, werd voor de tweede keer georganiseerd. Bekende en onbekende Nederlanders laten zich sponsoren terwijl ze (minimaal) een afstand van 5,38 KM hardlopen. De opbrengst van de run gaat naar een goed doel. Dit jaar was dat het inspanningslab van Spieren voor Spieren in Utrecht.

Opbrengst Evers staat op Run

Evers staat op Run Startschot

Het startschot voor de run werd gelost door schaatser Sven Kramer, Spieren voor Spieren hoofdambassadeur. Hij zei: ”Fantastisch om te zien hoeveel mensen zich inzetten met deze run voor kinderen met een spierziekte. Geweldig dat Edwin en zijn team dit mogelijk hebben gemaakt.”

Niet alleen Edwin Evers en zijn team van de ochtendshow renden mee, ook Ronald de Boer, Dries Roelvink, Gerard Ekdom, Giel Beelen, Reinder Nummerdor, Vinchenzo, Amara Onwuka, Meike de Jong, Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport) en directeur van Spieren voor Spieren Minke Booij, trokken de hardloopschoenen aan.

€185.356,- voor Spieren voor Spieren

Uiteindelijk werd een bedrag van €185.356,-  opgehaald voor Spieren voor Spieren! De opbrengst gaat naar de bouw van het inspanningslab voor kinderen met een spierziekte in het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht. ProCare is leverancier verschillende apparatuur van het inspanningslab en partner van de organisatie. Meer lezen over de inrichting van het lab en ons partnership? Lees dan een van onze eerdere blogs: Nieuw partnership voor ProCare: Spieren voor Spieren.