Oplossingen

Er is altijd wel een oplossing voor u

Specialist in beweging

ProCare is specialist in beweging. We hebben de beste tools en oplossingen voor het trainen en meten van lichaamsbeweging en gezondheid. Onze apparatuur en software worden gebruikt in de fysiotherapie, revalidatie, (top)sport, bewegingsanalyse, bedrijfsgeneeskunde, wetenschap en onderzoek.

50-image

Bedrijfsgeneeskunde

ProCare is uw one-stop-shop voor apparatuur en software voor medische keuringen. Bij ons kunt u terecht voor spirometers, audiometers, ECG-systemen, ergometrie, bloed- en urineanalyse en cholesteroltesten. Uiteraard leveren we alle disposables én bieden we het ODIS softwarepakket voor het stroomlijnen van uw keuringsproces.

Bewegingsanalyse

Bewegingsanalyse is een belangrijk hulpmiddel voor het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen. ProCare levert een breed scala aan bewegingsanalyse apparatuur en software voor diverse toepassingen. Van 2D en 3D videoanalyse, tot EMG, krachtplaten en apparatuur voor het analyseren van de wervelkolom.

50-image
50-image

Revalidatie

Al decennialang is ProCare verbonden aan hoogstaande merken voor medisch gecertificeerde apparatuur voor fysiotherapie en revalidatie. Deze high-end apparatuur kan gekoppeld worden met krachtige softwareplatforms. Van eerstelijns fysiopraktijken tot ziekenhuizen en revalidatiecentra: voor elk specialisme bieden wij een levering op maat.

Sport

Sport is trainen, meten en verbeteren. Het verschil tussen winst en verlies is soms een kwestie van slechts enkele milliseconden. Door het afnemen van diverse testen verkrijgt u inzicht in conditie, belasting, progressie of blessures. Denk hierbij aan maximale inspanningstesten, performance testen of testen of een sporter weer klaar is om het veld op te gaan na een blessure. Wat voor oplossing u ook zoekt: bij ProCare bent u verzekerd van de beste apparatuur en software voor uw sporter.

50-image
50-image

Wetenschap & Onderzoek

Onderzoek naar beweging is van essentieel belang voor de verdere ontwikkeling van een samenleving. Het is dan ook een aandachtsgebied waarin we veel investeren. Onze apparatuur en kennis wordt veelvuldig ingezet door universiteiten en hogescholen. Wij zijn dan ook trots op onze naamsvermelding in diverse wetenschappelijke publicaties en promotieonderzoeken.

MDR

Wist u dat onze producten voldoen aan de MDR wet- en regelgeving? Onze medische apparatuur en software voldoet aan strenge Europese regels. Wat is de MDR precies? En waarom is het voor u als klant zo belangrijk om te kiezen voor apparatuur met deze medische certificering? Dat leest u in de FAQ.

Altijd een passende oplossing voor u

Hulp nodig?

Heeft u vragen over een offerte, levering of product? Ons Sales Supportteam staat voor u klaar.

contact person

Jakob de Haan

Sales Support