Bedrijfsgeneeskunde

Alle benodigdheden voor betrouwbare preventief medische onderzoeken en keuringen

Bedrijfsgeneeskunde

ProCare heeft alles in huis voor testen op het gebied van fysieke gesteldheid. Van apparatuur voor longfunctietesten, tot audiometers en van apparatuur voor bloed- en urineanalyse tot ECG-systemen. Uiteraard ontzorgen we ook in disposables én bieden we het ODIS softwarepakket waarin al uw keuringen veilig gekoppeld worden.

50-image

Spirometrie

Spirometrie is essentieel voor diagnose en behandeling van astma, COPD en andere longaandoeningen. Onze innovatieve apparatuur voor longfunctietesten is eenvoudig in gebruik, lichtgewicht en draagbaar en compatibel met ODIS keuringssoftware.

ECG

Het monitoren van de hartgezondheid van medewerkers is van vitaal belang, vooral in sectoren waar stress en fysieke belasting hoog zijn. Onze ECG-systemen bieden gedetailleerde inzichten in de hartfunctie en kunnen vroegtijdige waarschuwingen bieden voor potentiële gezondheidsproblemen. Uiteraard te gebruiken met ODIS keuringssoftware.

50-image
50-image

Audiometrie

Geluid op de werkplek kan een significant risico vormen voor het gehoor. Onze audiometrie-oplossingen helpen bedrijven bij het monitoren van de gehoorbescherming van medewerkers en het tijdig identificeren van gehoorproblemen. En het grootste voordeel? De audiometrie-apparatuur is koppelbaar met ODIS software, zodat alle testresultaten veilig staan opgeslagen in de software.

Inspanningsfysiologie

Op zoek naar de meest betrouwbare apparatuur voor het afnemen van inspanningstesten bij werknemers? De Lode ergometers en loopbanden zijn robuust, nauwkeurig en werken goed samen met apparatuur voor ademgasanalyse en ECG. Onze bewegingswetenschappers adviseren u graag over de mogelijkheden.

50-image
50-image

ODIS keuringssoftware

Als keuringsarts of -assistent bij een arbodienst wilt u niet bezig zijn met onnodige administratie. Met ODIS keuringssoftware heeft u meer tijd en meer overzicht. Start alle verschillende keuringen op vanuit één online applicatie, sla testresultaten veilig op in de software en vergelijk keuringen eenvoudig met voorgaande keuringen. Kortom: met ODIS keuringssoftware wordt u volledig ontzorgd in uw keuringsproces.

Disposables

Wist u dat ProCare ook uw partner is als het gaat om disposables voor bedrijfsgeneeskundige apparatuur? Bent u klant van ons, dan krijgt u toegang tot een handige bestelportal waarin u lancetten, naaldcontainers, filters, ECG elektroden en andere benodigdheden zo kunt bestellen.

image

FIM Audiolyser audiometer

image

FIM Visiolite Visustester

image

NDD Spirometers

image

Diagnoptics AGE Reader

image

Acon Cholesterolmeter

ProCare voldoet aan de MDR wetgeving. Meer weten?

Service en onderhoud

Frank weet alles over apparatuur en software voor Bedrijfsgeneeskunde en Arbo. Of het nu gaat om Sales of Service, Frank staat voor u klaar.

contact person

Frank Kraal

Service Engineer & Accountmanager
large image
Ook op zoek naar meetinstrumenten voor arbo, klimaat en veiligheid? ProCare Safety biedt passende oplossingen voor veiligheidskundigen en arbeidshygiënisten.

Zij gingen je voor

Hanzehogeschool Groningen

Ruby Otter, Instituut voor Sportstudies

“De service van ProCare was altijd uitstekend”

De afgelopen jaren heb ik mogen werken aan een promotieonderzoek over fysieke en psychosociale stress en herstel in (top)duursport. Dankzij de betrokkenheid van ProCare is het onderzoek uitgemond in een proefschrift. De service was altijd uitstekend.

Eelman fysiotherapie

Raphael Eelman, fysiotherapeut

“Over persoonlijke service gesproken! Top!”

De MicroFET is op de vrijdag na kerst langs gebracht. Over persoonlijke service gesproken! Top!

Rijksuniversiteit groningen

Sigrid Olthof

“ProCare levert een belangrijke bijdrage met apparatuur en expertise”

Als sportwetenschapper ben ik vaak met de apparatuur en mensen van ProCare in aanraking gekomen. ProCare levert een belangrijke bijdrage met apparatuur en expertise voor inspanningstesten, sprint- en spronganalyses en team monitoring.

Lode Corival

Anouk Weemaes

“De Lode Corival fietsergometer is erg praktisch in gebruik.”

De Lode Corival fietsergometer is erg praktisch in gebruik. Hij is goed op maat in te stellen voor patiënten en verder correspondeert hij goed met zowel de CPET als de SRT software. Wij zijn ook tevreden over de service van ProCare en Lode.