Revalidatie

Medisch gecertificeerde oplossingen voor revalidatiecentra

Revalidatie

Al decennialang is ProCare verbonden aan hoogstaande merken voor medisch gecertificeerde apparatuur voor fysiotherapie en revalidatie. Deze high-end apparatuur kan gekoppeld worden met krachtige softwareplatforms. Van eerstelijns fysiopraktijken tot ziekenhuizen en revalidatiecentra: voor elk specialisme bieden wij een levering op maat.

50-image

Krachttraining

ProCare biedt krachttrainingsapparatuur van HUR, wat nét een stapje verder gaat. HUR krachtapparatuur is:

  • Gebruiksvriendelijk
  • Medisch gecertificeerd (MDR)
  • Met luchtdruk – pneumatisch – in te stellen in stappen van 100 gram
  • Beschikbaar in rolstoeltoegankelijke uitvoeringen

Kiest u voor een stand-alone oplossing, of kiest u voor de combinatie met het compleet geautomatiseerde trainingssysteem: SmartTouch?

Cardiotraining

Revalidanten en senioren zijn vaak zwak en zeer hulpbehoevend bij het bewegen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor cardio apparatuur met een lage instap, eenvoudige besturing en een laag startwattage.

Wij leveren loopbanden en ergometers van Lode. Deze fietsergometers, armergometers, recumbent ergometers en loopbanden zijn geschikt voor koppeling met de SmartTouch software.

50-image
ProCare voldoet aan de MDR wetgeving. Meer weten?
50-image

Hartrevalidatie

Een unieke, complete oplossing voor hartrevalidatie: dat is Lode Cardiac Rehab Manager (LCRM). Deze oplossing bestaat uit intuïtieve en gebruiksvriendelijke LCRM software, draagbare ECG-streamer en is te koppelen aan 16 verschillende Lode ergometers – zowel fietsergometers als loopbanden. Met LCRM kan de arts of fysiotherapeut continu de fysieke conditie van iedere patiënt monitoren vanuit één plek.

Dé oplossing voor hartrevalidatie

video thumb

Bewegingstraining

De medische bewegingstrainers van MOTOmed zijn er in alle soorten en maten. Zo zijn de trainers geschikt voor zowel actief als passief trainen en voor zowel arm als beentraining.

Ook in de ziekenhuissetting is veilig bewegen mogelijk, dankzij de speciale MOTOmed Layson arm/been bewegingstrainer voor behandeling op de intensive care en vroege revalidatie van bedlegerige en niet-mobiele patiënten.

50-image

Blije gebruikers

Onze Revalidatie oplossingen worden ingezet bij bekende ziekenhuizen, revalidatiecentra en fysiopraktijken in de Benelux. We vroegen een aantal van hen hoe ze de apparatuur gebruiken en waarom ze kozen voor ProCare als partner.

image

Basalt Revalidatie

image

Fysio Maarssen-Vleuten

image

Reestdal Revalidatie

image

Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Aanbevolen producten

Op zoek naar apparatuur voor Revalidatie?

Onze cardio- en krachtapparatuur is medisch gecertificeerd en staat daarom veel in ziekenhuizen en revalidatiecentra. Accountmanager Wilco adviseert u graag.

contact person

Wilco Nammensma

Accountmanager