Onze missie & visie

ProCare Team

Onze missie

ProCare streeft ernaar om duurzame en innovatieve oplossingen te leveren aan bedrijven en organisaties in de zorg en de sport. We hopen hiermee te bereiken dat ieder individu, van de revaliderende sporter tot de 65-plusser die graag actief blijft, het maximale uit zichzelf kan halen. 

Het verhaal achter de missie

ProCare is al sinds 2003 leverancier van (sport)medische apparatuur. We gaan graag met al onze stakeholders duurzame relaties aan en we denken graag mee, zowel met de klant als onze leveranciers. We gaan op zoek naar mogelijkheden en innovatieve oplossingen zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Dat kan betekenen dat we helpen bij het verbeteren van een product op basis van onze ervaring of dat we een complete praktijk inrichten voor een klant zodat zij de focus kan leggen op de kwaliteit van behandelingen. Om welke doelgroep het ook gaat, de kernwoorden kwaliteit, kennis en duurzaamheid blijven altijd terugkomen. We hopen hiermee te bereiken dat iedereen succesvol is in wat hij of zij doet, mede dankzij onze bijdrage.

Onze visie

Wij willen dat in 2025 iedere professional op de markt die zich bezighoudt met het bewegingsapparaat van de mens, de best mogelijke meetapparatuur gebruikt zodat hij van zijn klant een kampioen kan maken.

Onze missie en visie resulteren in onderstaande kernwaarden- en eigenschappen

Onze kernwaarden

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn

We streven naar een zo gezond mogelijk leven en vinden bewegen belangrijk

We bouwen graag langdurige relaties op met vertrouwen als basis

We zijn allemaal gekwalificeerd en gespecialiseerd binnen ons eigen vakgebied en plezier hebben in ons werk is belangrijk

Onze kerneigenschappen. ProCare is:

behulpzaam & meedenkend

innovatief & creatief

gezond & sportief

ambitieus & competitief

authentiek & deskundig

open & duidelijk

Onze kernwaarden en eigenschappen worden samengevat in de tagline die we al sinds de start van ons bedrijf in 2002 voeren: We take intensive Care

Benieuwd wie er voor ProCare werken? Bekijk dan ons team eens!