Beurzen en congressen 2022

Geplaatst op

Na twee jaar van afwezigheid is ProCare de komende tijd eindelijk weer te vinden op beurzen en congressen! Wij kunnen niet wachten om u te mogen ontvangen en onze kennis en expertise met u te delen. De beurzen en congressen waar wij aanwezig zullen zijn het komende jaar zijn:  

  • De VUB Sport Injury Seminar op 23 april 2022 op de Vrije Universiteit Brussel, waar gerenommeerde onderzoekers en clinici informatie lezingen verstrekken over de link tussen het brein, neuroplasticiteit, RTS en blessure.  
  • De Dag van het Sportonderzoek (DSO) op 12 mei 2022 in Nijmegen, wat zich richt op onderzoekers die op wat voor manier dan ook te maken hebben met sportonderzoek. We zijn aanwezig en ontmoeten u graag.  
  • 1st National Congres on Sports Physiotherapy BFSP op 21 mei 2022 in Brussel, waar lezingen worden gegeven over alles rondom spierblessures en hoe men terug op het oude prestatieniveau kan komen na een blessure. Ook worden interactieve workshops over preventie, revalidatie en terugkeer naar het oude prestatieniveau bij spierblessures gegeven.  
  • Het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres op 30 juni en 1 juli 2022 in Ermelo, waar verschillende onderwerpen aan bod komen die alles te maken hebben met Sportgeneeskunde. Denk hierbij aan lezingen van gewilde sprekers en meer dan vijftien verschillende sessies en workshops!