ProCare en FC Kruisband slaan de handen ineen

Geplaatst op

ProCare en FC Kruisband hebben elkaar gevonden in een samenwerking. Na de eerste ontmoeting, tijdens ons seminar Isokinesie, bleek er een klik te zijn en overeenkomsten in de doelen van beide partijen. Zo heeft zowel FC Kruisband als ProCare het doel om te zorgen voor de beste kruisbandrevalidatie. Daarnaast vinden beide partijen het belangrijk dat de specialist en de geblesseerde zo goed mogelijk door het revalidatietraject heengaan.

De juiste producten en informatie

Vanuit ProCare hebben we verschillende apparatuur die erg belangrijk kunnen zijn voor het revalidatietraject na een kruisbandblessure. Deze apparatuur waarmee getest en gemeten kan worden, heeft als doel om de revalidatie te optimaliseren. Revalidatie na een kruisbandoperatie is natuurlijk ook een veel voorkomend onderdeel binnen de fysiotherapie. Fysiotherapie is een van onze belangrijkste doelgroepen.

Kennis delen als kernwaarde

Net als FC Kruisband hebben ook wij twee kernwaarden hoog in het vaandel staan die zeker zullen terugkomen binnen de samenwerking, namelijk: kennis delen en de juiste informatie afstemmen op de doelgroep. Zo krijgen beide partijen net als FC Kruisband, regelmatig vragen over de apparatuur om te revalideren en dankzij ons partnership kunnen we deze info makkelijker delen met de eindgebruikers. Daarnaast werken we ook veel samen met specialisten waar ook Jeroen mee samenwerkt.

Het voornaamste doel van de samenwerking is dus om elkaars kennis te versterken en te delen. Zo zal een gedeelte van ons team regelmatig aanwezig zijn bij de events die FC Kruisband organiseert, zoals de Kruisband Academy en de Blessuretijd. Dit met name om kennis te delen en up-to-date houden. Daarnaast zullen we informatie verschaffen voor de website die zowel voor de eindgebruiker als de kniespecialist relevant is. Bijvoorbeeld over revalideren na een voorste kruisband operatie met de AlterG anti-zwaartekracht loopband.  

Enthousiast om aan de slag te gaan

We zijn erg enthousiast om met Jeroen aan de slag te gaan. We delen zijn passie en enthousiasme. “Met FC Kruisband wil ik veel kennis delen, informatie verschaffen en mensen met elkaar in contact brengen in kruisband-land en dat is wat ProCare ook doet! Juist doordat we allebei een ander vertrekpunt hebben ontstaat er een unieke samenwerking en daar heb ik veel zin”, aldus Jeroen.