ProCare evenementen en Corona

Geplaatst op

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de status van onze geplande evenementen. We houden hierbij de richtlijnen van het RIVM uiteraard in acht. Omdat de ontwikkelingen per dag kunnen verschillen, vindt u hier de actuele status. We werken deze pagina bij op het moment dat er nieuws is. Op dit moment is dit de status van onze eigen geplande evenementen:

Diers seminar: geannuleerd. Verplaatst naar het einde van het jaar. Datum n.t.b. 

Ergometrie Basis: geannuleerd. Verplaatst naar het einde van het jaar. Datum n.t.b. 
* voor diegenen die graag onze cursus Ergometrie Expert willen volgen in juni, maar daarvoor eerst onze cursus Ergometrie Basis dienen te volgen, proberen wij een online versie op te zetten. Dit zal een versie zijn ZONDER practicum.

ECG Basis en ECG Interpretatie: de offline cursussen kunnen helaas niet doorgaan. We onderzoeken op dit moment of de cursussen wellicht online plaats kunnen vinden. Het vergt echter enige tijd om dit vorm te geven. Zodra hier meer over bekend is, leest u dit hier.

Ergometrie Expert: deze staat gepland op 8 en 9 juni. Zoals het nu lijkt, kan deze cursus ‘gewoon’ plaats vinden. We laten deze data dan ook op de planning staan. 

Cursussen in de tweede helft van het jaar 

In de tweede helft van 2020 of in de het voorjaar van 2021 staan de volgende cursussen op het programma:

Vanwege het Corona virus zijn veel beurzen en congressen naar het najaar verplaatst. Wij begrijpen dat het najaar daarom een drukke tijd zal zijn voor onze klanten en proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden in onze planning.