Over ons

Specialist in meetapparatuur en -software oplossingen op het gebied van beweging

ProCare is dé specialist in meetapparatuur en -oplossingen op het gebied van bewegen in de Benelux. Zowel in de fysiotherapie, revalidatie, active ageing en sport, als in de bedrijfsgeneeskunde, wetenschap en onderzoek worden onze toepassingen ingezet.

Onze kennis over de bewegingswetenschap zetten we in om medisch specialisten te adviseren over bruikbare oplossingen. We hebben langdurige partnerships met revalidatiecentra, ziekenhuizen en universiteiten en organiseren cursussen over het uitvoeren van medische testen. Na installatie van de apparatuur geven we producttrainingen én bieden we een compleet pakket voor softwarekoppelingen, service en support.

50-image

Specialist in beweging

Het ProCare team bestaat uit een groep experts die u van het juiste advies voorzien. Van bewegingswetenschappers tot productspecialisten en van service engineers tot marketeers. Samenwerken met ProCare betekent toegang tot de kennis van een breed palet aan specialisten.

Uw samenwerkingspartner

Bij ProCare leveren we niet alleen de apparatuur, maar gaan we een nauwe, langdurige samenwerking aan met u als klant. We onderzoeken wat u nodig heeft. Zo halen we samen het beste uit de apparatuur en software.

50-image
50-image

Medisch gecertificeerd MDR

De door ProCare geleverde medische apparatuur van HUR en Lode voldoet aan Europese MDR wet- en regelgeving die nodig is voor het gebruik van de producten in medische settingen.

Service & Support

Werken met medische apparatuur betekent werken met nauwkeurige en betrouwbare apparatuur. Om ervoor te zorgen dat de apparatuur blijft voldoen aan de hoge medische eisen, bieden wij GOZ-gecertificeerde service en support aan met onderhoud, kalibratie en software-updates.

50-image
50-image

Software oplossingen

Data is onmisbaar in gezondheid, sport en revalidatie. ProCare heeft de juiste kennis in huis om te adviseren en ondersteunen op het gebied van software en data-ontsluitingen. Onze experts denken graag met u mee over de juiste softwareoplossingen voor uw situatie.

ProCare Safety

ProCare Safety is onderdeel van ProCare en is specialist in meetapparatuur en meetmiddelen voor arbo, klimaat en veiligheid. Meten is weten geldt immers ook voor een veilige werkomgeving.

50-image

Het verhaal van ProCare

ProCare is al sinds 2003 leverancier van (sport)medische apparatuur. We gaan graag met al onze stakeholders duurzame relaties aan en we denken mee, zowel met de klant als onze leveranciers. We gaan op zoek naar mogelijkheden en innovatieve oplossingen zodat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Dat kan betekenen dat we helpen bij het verbeteren van een product op basis van onze ervaring of dat we een complete praktijk inrichten voor een klant zodat zij de focus kan leggen op de kwaliteit van behandelingen. Om wie het ook gaat, de kernwoorden kwaliteit, kennis en duurzaamheid blijven altijd terugkomen. We hopen hiermee te bereiken dat iedereen succesvol is in wat hij of zij doet, mede dankzij onze bijdrage.

Onze missie

ProCare streeft ernaar om duurzame en innovatieve oplossingen te leveren aan bedrijven en organisaties in de zorg en de sport. We hopen hiermee te bereiken dat ieder individu, van de revaliderende sporter tot de 65-plusser die graag actief blijft, het maximale uit zichzelf kan halen.

ProCare verder leren kennen? Neem contact met ons op!