ProCare thuiswerk bingo

Geplaatst op

De huidige situatie vraagt nogal wat van ons aanpassingsvermogen. Veel mensen werken momenteel thuis of zijn met minder collega’s aanwezig op kantoor. Als specialist in beweging, vinden we het natuurlijk erg belangrijk om te blijven bewegen. Ook als het niet mogelijk is om een bezoek te brengen aan de sportschool, de plaatselijke sportvereniging of samen te komen met je bootcamp of hardloopgroep in het park.

Elke dag een mini-workout

Onze thuiswerkers geven het goede voorbeeld en doen elke ochtend om 10.00 uur gezamenlijk een mini workout via Skype. Hiervoor hebben we de thuiswerk bingo in het leven geroepen. Iedere dag een actueel woord, waaraan verschillende oefeningen zijn gekoppeld. Het levert hilarische beelden op!

Dat willen we ook onze klanten niet ontzeggen. Of u nu een workout via Skype wilt doen met collega’s of op veilige afstand van elkaar op kantoor, het is allemaal mogelijk. Daarom hebben we ook de ProCare thuiswerk workout bingo in het leven geroepen voor onze verschillende klantgroepen.

mini workout

Hoe werkt het?

Heel simpel! Check welke apparatuur u heeft staan in uw praktijk, waar u wel eens mee heeft gewerkt, waar u in aanraking mee bent geweest (misschien heeft u wel eens het Biodex seminar gevolgd?) en doe de bijpassende oefeningen.

Niet bekend met een oefening? Check de workout dictionary voor een uitleg van de oefeningen in de vorm van video’s.

Oefeningen kunnen naar behoefte 30, 45 of 60 seconden worden gedaan. We raden aan om te beginnen met 30 sec en op te bouwen naar 1 minuut gedurende de quarantaine tijd.

Een workout gedaan? We zijn heel benieuwd! Stuur ons foto’s of video’s of tag ons op social media met #procarethuiswerkbingo.

Liever een printable versie? Klik dan op de PDF hiernaast: ProCare workout bingo voor printen