Rehabmove Congres 2018 | 12-14 december | UMCG Groningen

Geplaatst op

Van 12 tot 14 december vindt het Rehabmove Congres 2018 plaats. Locatie van het congres is Groningen, onze thuishaven. Samen met ons zusterbedrijf Lode zijn we trotse hoofdsponsor van dit congres. Als bedrijven die zoveel raakvlakken hebben met bewegen, is het voor ons uiteraard een logische keuze om op dit congres te staan. Samen zullen we de nieuwste apparatuur op het gebied van revalidatie en bewegingsanalyse laten zien. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie over wat er op onze stand te doen is.

Organisatie en thema Rehabmove Congres 2018

Het 6e RehabMove-congres wordt georganiseerd door het Centrum voor Bewegingswetenschappen en Centrum voor Revalidatie van het UMCG, samen met de faculteit Bewegingswetenschappen van de Vrije Universiteit in Amsterdam, Reade, Heliomare en het Wenckebach Instituut van het UMCG. De 6e editie is gebouwd op de sterke en natuurlijke band tussen bewegingswetenschappen, revalidatie en aangepaste sporten. Hoogwaardige sprekers en gratis presentaties worden afgewisseld met posters en een commerciële tentoonstelling. Alles in een beknopte omgeving en een gezellige sfeer in Groningen, de City of Talent!

Thema

Het RehabMove-congres zal de allernieuwste wetenschap leveren in, onder andere, biomechatronica, motorische controle en inspanningsfysiologie van verminderde bewegingen en herstel daarvan. Daarnaast komen ondersteunende technologie, gezonde en aangepaste fysieke activiteit, paralympische sporten en onderzoek naar aangepaste sporten aan bod. Internationaal gerenommeerde experts zullen hun visie geven op de huidige inzichten en toekomst van onderzoek en praktijk met betrekking tot deze belangrijke thema’s.

Keynote speakers

Enkele keynote speakers zijn inmiddels vastgelegd. John Buckley, Andreas Daffertshofer, Dario Farina, Mindy Levin, Kathleen Martin Ginis, Bert Mulder, Brett Smith, Walter Thompson en Esther Vergeer hebben hun aanwezigheid als keynote speakers tijdens het 3-daagse RehabMove Congres bevestigd.

Programma en meer informatie

Wilt u meer informatie over dit internationale congres?

Het volledige programma vindt u hier: Programma Rehabmove Congres 2018.

Meer informatie over overnachtingsmogelijkheden, inschrijven voor het congres, achtergrondinformatie over Groningen en het organisatiecomité is ook te vinden op algemene website: Rehabmove congres 2018.