Onze diensten

We take intensive care

De Service van ProCare

Kiest u voor ProCare, dan kiest u voor kwaliteit. Wij zijn niet alleen leverancier van medische apparatuur en software, maar ontzorgen u van A tot Z. Dat betekent dat we apparatuur en software bij u installeren, producttrainingen verzorgen en u voorzien van de juiste service en support. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

50-image

Service & Onderhoud

ProCare is uw partner als het gaat om onderhoud, kalibratie en reparaties aan uw apparatuur. We zijn GOZ gecertificeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen als het gaat om onderhoud aan uw medische apparatuur.

Support

Als specialist in beweging vinden we het belangrijk dat we weten waar we het over hebben. Onze productspecialisten en Bewegingswetenschappers staan voor u klaar met de juiste kennis, trainingen en support.

50-image
50-image

Software- en dataoplossingen

Medische apparatuur en software gaan hand in hand. Wij hebben de softwareoplossingen in huis voor het meten en trainen van beweging en gezondheid. Ook bieden wij oplossingen voor data ontsluiting en koppelingen van meetapparatuur met patiëntendossiers.

Cursussen & Trainingen

Voor verdiepende kennis over de toepassing van medische meetapparatuur in de praktijk, bieden we verschillende cursussen. Van het uitvoeren van een spirometrietest tot het interpreteren van een ECG en van inspanningsfysiologie tot isokinesie. Ook nadat we nieuwe apparatuur bij u geïnstalleerd hebben, geven we u graag een gebruikerstraining.

50-image