Software

We helpen u met uw softwarevraagstukken

Software en data in de zorg

Software en data spelen een steeds belangrijkere rol in de zorg- en gezondheidssector. Data uit meetapparatuur wordt gebruikt om diagnoses te stellen en behandelplannen te ontwikkelen. Inmiddels zijn er zóveel mogelijkheden dat het uitdaging wordt om de grote hoeveelheid data te organiseren, analyseren en veilig op te slaan. ProCare is uw partner op het gebied van softwareoplossingen en dataorganisatie. En wist u dat we zelf ook softwarepakketten ontwikkelen?

50-image

ODIS keuringssoftware

Medische bedrijfskeuringen bestaan vaak uit meerdere testen met verschillende softwarepakketten. ODIS (Occupational Diagnostic and Intrepretation System) koppelt al die testen en systemen in één softwarepakket.

Data koppeling EPD

Patiëntdata uit meetapparatuur wordt vaak opgeslagen in de software van de apparatuur. Wij helpen u graag om de koppeling te maken tussen de meetapparatuur van ProCare en uw Elektronische Patiëntendossier. Zo werkt u veiliger en neemt foutgevoeligheid af.

50-image
50-image

Data ontsluiting

Data ontsluiting is een belangrijk proces in het beheren van grote hoeveelheden gegevens, omdat het helpt om gegevens gemakkelijk toegankelijk te maken en waardevolle inzichten te onttrekken aan deze gegevens. We zijn uw partner als het gaat om data ontsluiting uit medische (meet)apparatuur.

Hulp nodig?

Als u hulp nodig heeft bij uw apparatuur voor inspanningsfysiologie, sport, revalidatie of bedrijfsgeneeskunde: Bewegingswetenschapper Laura heeft altijd wel een oplossing.

contact person

Laura Huinink

Bewegingswetenschapper