Support

Onze bewegingswetenschappers staan voor u klaar

Support bij ProCare

Als specialist in beweging vinden we het belangrijk dat we weten waar we het over hebben. Onze productspecialisten en Bewegingswetenschappers staan voor u klaar met de juiste kennis, trainingen en support.

50-image

Storingsafhandeling

Heeft u problemen of vragen over de software van uw apparatuur? We helpen u graag verder, zodat u gauw weer verder kunt met de metingen of therapie van uw patiënt. Uiteraard stemmen we met u af of het nodig is om bij u op locatie te komen, of dat we op afstand met u meekijken.

Trainingen en demonstraties

Nadat onze producten bij u geïnstalleerd zijn, laten we u natuurlijk niet aan uw lot over. Daarom geven we uitgebreide producttrainingen en – als het nodig is – vervolgtrainingen aan u en uw collega’s. Zo bent u ervan verzekerd dat u het hoogst haalbare uit uw apparatuur en software haalt.

50-image

Support op afstand

In veel gevallen is support op afstand mogelijk. We kijken dan via TeamViewer mee om een probleem te detecteren en op te lossen.

  1. Klik op onderstaande link.
  2. Klik op de button “Opslaan”. Een nieuw scherm wordt geopend.
  3. U wordt gevraagd het programma op uw computer op te slaan. Kies voor de locatie uw desktop (bureaublad) en klik vervolgens op de button “Opslaan”.
  4. Op uw desktop (bureaublad) staat nu een programma met de naam “ProCare_Support”. Dubbelklik op het icoon om TeamViewer te starten.
  5. Zodra wij telefonisch contact met u hebben, geeft u ons het ID-nummer en het wachtwoord dat op uw scherm verschijnt.

Hulp nodig?

Als u hulp nodig heeft bij uw apparatuur voor inspanningsfysiologie, sport, revalidatie of bedrijfsgeneeskunde: Bewegingswetenschapper Laura heeft altijd wel een oplossing.

contact person

Laura Huinink

Bewegingswetenschapper