SMALLL Congres | 7 oktober 2022 | Hasselt

Geplaatst op

Aanstaande vrijdag 7 oktober vindt het SMALLL Congres 2022 plaats in Hasselt. Het thema van dit jaar is ‘Alles onder (posturale) controle!’. ProCare is aanwezig met een stand om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in bewegingsanalyse apparatuur en software.

De SMALLL is de vereniging voor bewegingslaboratoria in de lage landen (SMALLL) en vormt het platform voor medewerkers in bewegingslaboratoria binnen kliniek, onderwijs en onderzoek. Innovatieve en betrouwbare apparatuur zijn onmisbaar voor artsen, therapeuten, laboranten en wetenschappers, om de juiste bewegingsanalyses te kunnen maken. Opstellingen met 2D video-analyse, 3D motion capture, krachtplaten en loopanalysesystemen geven waardevolle informatie over het beweeggedrag van een patiënt of proefpersoon in wetenschappelijk onderzoek.

Wilt u meer weten over de apparatuur en software voor bewegingsanalyse? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij de ProCare stand (stand 3) op het SMALLL Congres 2022. Inschrijven voor het congres is nog mogelijk via deze link.