SMALLL jaarcongres 2017 | 16&17 november | Leuven

Geplaatst op

Op 16 en 17 november dit jaar vindt opnieuw het SMALLL congres plaats. Het congres wordt op twee verschillende locaties gehouden, namelijk het Provinciehuis (17e) en de universiteit (16e). Het congres wordt ieder jaar georganiseerd door de Society for movement analysis laboratories in the low lands. Ook ProCare is ieder jaar aanwezig op dit congres. We zullen onder andere onze apparatuur op het gebied van gangbeeldanalyse laten zien, zoals Vicon apparatuur en CMAX. Bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Komt u dan onze stand bezoeken!

Programma SMALLL jaarcongres 2017

Het thema van dit jaar is: van fundamenteel onderzoek naar de kliniek en terug. Verschillende sprekers zullen de veelzijdigheid van bewegingsanalyse toelichten. Een van de keynote speakers is Ilse Jonkers, hoofd van de onderzoeksgroep Biomechanica van de menselijke beweging, KU Leuven. Daarnaast zullen Dirkjan Veeger verbonden aan het VU en Maarten Prins van het militair revalidatiecentrum Doorn aan bod komen. Enkele onderwerpen zijn: ontwikkeling van 3D modellen voor het bovenste lidmaat en virtual reality revalidatie. Het volledige programma kunt u hier terugvinden: de website van SMALLL.

Vragen?

Heeft u vragen voor ProCare of wilt u meer informatie? Dan kunt u reageren op dit bericht of contact opnemen met ons door middel van de contactpagina of chat.