SMALLL Jaarcongres 2018 | Vrijdag 23 november | UMCG Groningen

Geplaatst op

Het SMALLL jaarcongres 2018 vindt dit jaar plaats op vrijdag 23 november. Locatie is het UMCG Groningen. Het thema van het jaarcongres is: Who needs a lab? Ook ProCare zal dit jaar aanwezig zijn met een stand om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen omtrent bewegingsanalyse apparatuur.

Sprekers en programma

Op het congres zullen verschillende sprekers het thema vanuit verschillende hoeken van bewegingsanalyse behandelen. De keynote lecture wordt verzorgd door Bert Otten, hoogleraar NeuroMechanica en Prothesiologie (RUG, UMCG). Daarnaast is er een postersessie en wordt de SMALLL Award voor beste afstudeerscriptie uitgereikt. Als afsluiter van de dag, vindt er aan de hand van verschillende stellingen binnen het thema een paneldiscussie plaats onder leiding van Rob den Otter. Dagvoorzitters Juha Hijmans en Claudine Lamoth zorgen ervoor dat de dag soepel verloopt.

Preconference dag SMALLL jaarcongres

SMALLL organiseert ieder jaar een preconference dag, ook dit jaar. De preconference dag vindt plaats op locatie Beatrixoord in Haren. Daar vinden de preconference workshops en de labbeheerders meeting plaats. U kunt kiezen tussen een workshop “Gangbeeldanalyse: overground vs. loopband” of “Data in beweging: een kennismaking met Statistical Parametric Mapping (SPM)”, gevolgd door de “EMG cursus” van Jaap Harlaar en Jaap Buurke. ’s Avonds is er een informeel sociaal programma in de altijd gezellige binnenstad van Groningen.

De kosten voor het congres zijn: €60 (inclusief lidmaatschap) (voor studenten €20)
De kosten voor de preconference workshops zijn: €30 (inclusief lunch)

Meer informatie en inschrijven

Het volledige programma van het congres vindt u hier: Programma SMALLL jaarcongres 2018. Heeft u interesse om het congres en/of preconference bij te wonen? Meer algemene informatie en info m.b.t. inschrijven vindt u hier: SMALLL Jaarcongres 2018.