Software

Producten - Software

Ontdek onze geavanceerde softwaretools voor het begeleiden van patiënten en sporters, waaronder Hylyght voor screenings en diagnoses, Lode-software voor revalidatiebeheer, MicroFet 2 voor dynamometrie-analyse en ODIS voor efficiënte medische keuringen. Optimaliseer de gezondheid en prestaties met onze wetenschappelijk onderbouwde oplossingen.
4 producten
Product details
Hylyght
Return to Sports Software

Hylyght

Hylyght Screening Software

Product details
Lode Software
Software

Lode

Lode Software

Product details
Microfet 2 software
Software

MicroFET

MicroFET 2 Software

Product details
ODIS
Bedrijfsgeneeskunde Software

ODIS

ODIS Keuringssoftware

Software

Hylyght: wetenschappelijk onderbouwde begeleiding

Ontdek de kracht van onze wetenschappelijk onderbouwde softwaretools. Hylyght screent patiënten en sporters voor blessure-risicoprofielen en stelt wetenschappelijk onderbouwde diagnoses op het gebied van sportrevalidatie en fysiotherapie.

Lode softwarepakketten: beheer revalidatieprogramma’s efficiënt

Onze softwarepakketten, zoals de Lode Cardiac Rehab Manager (LCRM), Lode Rehab Manager (LRM) en Lode Ergometry Manager (LEM), zijn speciaal ontwikkeld voor het aansturen van ergometers en loopbanden van Lode. Deze tools maken het gemakkelijk om revalidatieprogramma’s te beheren en de voortgang van patiënten nauwkeurig te volgen.

MicroFet 2 software: monitoring en real-time analyse

De MicroFet 2 software biedt de mogelijkheid om data van de MicroFET 2 handheld dynamometer te monitoren en te vergelijken. Hiermee kunnen niet alleen standaardnormen worden toegepast, maar ook andere relevante data. Bovendien maakt real-time analyse het mogelijk voor zowel patiënten als artsen om direct feedback te ontvangen.

ODIS: Efficiënte medische keuringen

Voor medische bedrijfskeuringen bieden wij ODIS (Occupational Diagnostic and Interpretation System) aan, een alles-in-één softwarepakket dat verschillende testen en systemen koppelt. Hierdoor kunnen keuringsspecialisten efficiënter medische keuringen uitvoeren en verwerken, waardoor tijd en middelen worden bespaard.

Ontdek hoe onze geavanceerde softwareoplossingen uw praktijk of organisatie kunnen verbeteren en uw patiënten of sporters kunnen helpen hun doelen te bereiken.