Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres (VSG) 2019 | 28 & 29 – 11 | Ermelo

Geplaatst op

Het Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres is al jaren een begrip in Nederland. Het is niet voor niets de ontmoetingsplek voor sportartsen, orthopeden, (sport)fysiotherapeuten, cardiologen, bedrijfs- en huisartsen, onderzoekers en andere professionals binnen de sportgezondheidszorg. De thema’s die aan bod komen tijdens het congres zijn uiteraard op het gebied van sport en geneeskunde en zijn erg divers. Dit jaar vindt de 15e editie van het congres plaats. Op 28 & 29 november. Locatie is De Heerlickheijd van Ermelo.

Ook ProCare is uiteraard weer vertegenwoordigd op het congres. We laten u graag de meest recente apparatuur en ontwikkelingen zien op sportmedisch gebied.

Programma Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres 2019

Het congres heeft zoals elk jaar veel te bieden. Het programma is inmiddels voor een deel bekend en is een mix van interessante internationale sprekers, verdiepende parallelsessies en interactieve workshops. De netwerkpleinen bieden u de mogelijkheid tot het ontmoeten van bekende en onbekende vakgenoten.

Enkele keynote sprekers van dit jaar

–  Professor Eamonn Delahunt, University of Dublin, Ireland

–  Professor Anton JM Wagenmakers, Liverpool John Moores University, UK

–  Hans Zwerver, Universiteit van Groningen

–  Professor Sinead Holden, Aalborg University, Denmark

Het complete programma per dag is te vinden op de website:

Programma Donderdag

Programma Vrijdag

Meer informatie en inschrijven?

Meer informatie of u inschrijven als bezoeker? Ga dan naar de website van het congres: www.sportmedischwetenschappelijkjaarcongres.nl.