17e Groningen Sports Medicine Symposium | 18 januari 2019 | Fonteinpatio, UMCG

Geplaatst op

Op vrijdag 18 januari vindt alweer het 17e Groningen Sports Medicine Symposium plaats. Locatie van het congres is zoals altijd het UMCG, rondom de fonteinpatio. Het thema voor 2019 is Sports, Exercise en Healthy Ageing. Veel vooraanstaande sprekers uit binnen en buitenland zullen presentaties en workshops verzorgen over de de ontwikkelingen binnen deze gebieden. Het doel van het symposium is het geven van inzichten en huidige ontwikkelingen m.b.t. de thema’s en het geven praktische tips en tricks om mee te nemen naar de dagelijkse praktijk. Ook ProCare zal wederom vertegenwoordigd zijn op dit congres en de laatste ontwikkelingen op onze stand laten zien.

Programma Sports Medicine Symposium 2019

In de ochtend wordt er aandacht besteed aan de rol en gevolgen van sport en bewegen voor jong en oud. Het is mogelijk verschillende workshops te volgen met een gevarieerd aanbod van sport en beweeg gerelateerde onderwerpen. Na de workshops is er aandacht voor gevolgen van (top)sport voor jeugd en volwassenen. Er wordt afgesloten met  een prikkelende keynote lecture waarin ontwikkelingen in de (sport) gezondheidszorg de revue zullen passeren.

Keynote speakers

Enkele keynote speakers zijn inmiddels vastgelegd, dit zijn onder andere: Mark Spit, Thomas Plochg, Mai Chin a Paw, Rienk Dekker, Teppo Järvinen, Adam Weer en Ruud Veltenaar. De workshops worden o.a. verzorgd door Linda Swart, Martijn de Groot en Paul Beenen.

Programma en meer informatie

Wilt u meer informatie over dit internationale congres?

Het volledige programma vindt u hier: Programma Groninger Sports Medicine Symposium 2019

Meer informatie over inschrijven voor het congres, achtergrondinformatie over Groningen en het organisatiecomité is ook te vinden op algemene website: 17e Groningen Sports Medicine Congres.