“Twee weken terug mochten wij JA tegen elkaar zeggen”

Geplaatst op

Twee weken terug mochten Jaap Bressers en zijn vrouw Evelien ja tegen elkaar zeggen. Jaap noemt zichzelf een inspirerende spreker die na een duikongeluk mensen op een positieve manier probeert te enthousiasmeren. Op 7 juli 2017 stapte hij met zijn Evelien in het huwelijksbootje. Hij verraste haar op een wel hele speciale manier.

Evelien deelt op haar Facebookpagina:

”Twee weken terug werd ik ’s avonds compleet verrast door mijn kersverse man. En ik niet alleen..
Hij opende de avond door te melden dat ik hem nog nooit echt had zien ‘staan’, dat wij nooit mijn passie voor dansen (ik heb 10 jaar lang les gegeven in stijldansen) samen konden delen. Tot die avond, besloot Jaap..”

Vanuit ProCare/Lode werd een tillift binnen gereden en Jaap werd tot Eveliens verbazing in stand gebracht. Ze zegt: ”Wat bijzonder om hem recht in zijn mooie bruine ogen aan te kunnen kijken.Ik zag hem voor het eerst in onze relatie van 7 jaar ‘staan’ en voor het eerst kon ik hem achter zijn rug vasthouden en hebben we gedanst, op onze bruiloft, op ons liedje, met prachtige mensen om ons heen..”

Benieuwd naar de uiteindelijke beelden? Binnenkort delen we de video van, en het verhaal achter, dit bijzondere moment!