Vacuümtherapie

Producten - Vacuümtherapie

Geavanceerde MDR-gecertificeerde systemen voor Intermittent Vacuum Therapy (IVT) en vacuumtherapie van Weyergans. Deze innovatieve oplossingen verbeteren doorbloeding, bevorderen spierherstel en worden toegepast in medische en sportieve omgevingen. Met afwisselende vacuüm- en hoge drukniveaus stimuleren ze bloed- en lymfestroom, verbeteren zuurstoftoevoer en verhogen capillarisatie voor optimale prestaties. Ontdek de toekomst van therapie met Vacumed en Vacusport.
1 producten

Vacuümtherapie

Ontdek de revolutionaire MDR-gecertificeerde systemen voor Intermittent Vacuum Therapy (IVT) – Vacumed en Vacusport van Weyergans. Deze geavanceerde medische innovaties zijn ontworpen om de doorbloeding te verbeteren en spierherstel te bevorderen. Toegepast in klinieken, revalidatiecentra en bij topsportclubs, bieden Vacumed en Vacusport een effectieve oplossing voor een breed scala aan gezondheidsbehoeften.

Met afwisselende vacuüm- en hoge drukniveaus binnenin de buis, bieden deze systemen een unieke aanpak. De drukveranderingen verbreden en vernauwen de bloed- en lymfevaten, wat de doorstroming verbetert en endotheel- en neuronale weefsels stimuleert. Vacumed verhoogt niet alleen de bloedcirculatie, zuurstofvoorziening en veneuze return, maar biedt ook diepgaande lymfedrainage en kan capillarisatie verhogen voor een verbeterde zuurstofopname bij sporters en patiënten.

 

Kies voor de toekomst van therapie met Vacumed en Vacusport – innovatieve oplossingen die resultaten leveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe deze geavanceerde systemen uw gezondheidspraktijk kunnen transformeren.