Velocity Based Training

Producten - Velocity Based Training

Ontdek de ultieme oplossing voor Velocity Based Training met GymAware FLEX en RS PowerTool. Met FLEX meet en volgt u moeiteloos de prestaties van atleten en sporters. RS PowerTool biedt de gouden standaard voor het meten van kracht en snelheid tijdens gewichtheffen. Onmisbaar voor atleten en patiënten, tilt deze combinatie uw training naar nieuwe hoogtes en voorkomt blessures.
2 producten

Velocity Based Training

GymAware FLEX, de ultieme tool voor Velocity Based Training (VBT), die atleten en sporters in staat stelt om hun prestaties nauwkeurig te meten en te verbeteren. Met geavanceerde laseroptiektechnologie biedt de FLEX draagbare, nauwkeurige en betaalbare prestatie-inzichten, voorheen alleen toegankelijk voor elite-atleten. Volg in realtime de snelheid, kracht, afstand en barbeweging via de intuïtieve FLEXStronger-app, en maximaliseer zo je trainingsresultaten.

 

Voor de ultieme trainingservaring is er de GymAware RS PowerTool, de gouden standaard in VBT. Ontworpen voor het meten van kracht en snelheid tijdens gewichtheffen, is deze tool perfect geschikt voor zowel atleten als patiënten. Compatibel met iOS-systemen, biedt de RS PowerTool draadloze gegevensoverdracht via Bluetooth en kan worden gekoppeld aan gewichten via kabel voor een naadloze integratie in je trainingsroutine. Optimaliseer je workouts, vermijd blessures en volg je vooruitgang op de voet met GymAware FLEX en RS PowerTool. Bereik je volledige potentieel en til je training naar nieuwe hoogten.