We zijn genomineerd voor de Koning Willem I prijs!

Geplaatst op

ProCare is, als onderdeel van moederbedrijf Lode Holding, genomineerd voor de Koning Willem I prijs! Een prijs die iedere twee jaar uitgereikt wordt aan bedrijven in de categorieën MKB en Grootbedrijf.

Een ultieme bekroning voor goed ondernemerschap van bedrijven die presteren, innoveren maar bovenal creëren met lef en passie, om de wereld een stukje beter te maken. We zijn uiteraard enorm trots om deel te zijn van dit bedrijf.

Uitreking van de Koning Willem I prijs

Lode Holding is een van de twaalf excellente bedrijven die genomineerd zijn. De bedrijven die meedingen naar de prijs zijn afkomstig uit alle regio’s van Nederland en zijn eerder geselecteerd door regionale commissies, bestaande uit deskundigen en ondernemers. Bepalend voor de nominatie waren prestaties op het gebied van durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap.

De prijzen worden in 2020 wederom uitgereikt door erevoorzitter Hare Majesteit Koningin Máxima en prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V. en voorzitter van de Koning Willem I Stichting. Deze onafhankelijke ondernemingsprijzen worden actief gesteund door het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Medio mei van dit jaar wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. We gaan duimen en zijn erg benieuwd naar de definitieve uitslag!