Wearables in practice symposium | 3 oktober 2019 | Ministerie van Justitie & Veiligheid Den Haag

Geplaatst op

Wearables in de praktijk Symposia worden regelmatig georganiseerd, ongeveer twee keer per jaar. Met de Symposia kunnen professionals die met draagbare bio-sensoren werken, hun bevindingen aan elkaar presenteren en-/-of hun ervaringen delen met het gebruik van Wearables in hun vakgebied. Tot nu toe hebben de Wearables in Practice Symposia mensen aangetrokken die werken in de zorg, (geestelijke) gezondheidszorg, forensisch onderzoek, de domeinen veiligheid en rechtvaardigheid en wetenschappers uit affectieve informatica en gezondheids- / klinische disciplines. Deze community faciliteert kennisoverdracht en samenwerking tussen onderzoekers, praktijkmensen, beleidsmedewerkers, ontwerpers en anderen die in de praktijk met Wearables werken.

Tijdens de lunch en drankjes op deze Symposia is er voldoende gelegenheid om elkaar te leren kennen, vragen te stellen, informatie en ideeën uit te wisselen om ons vakgebied zowel wetenschappelijk als in de praktijk verder te brengen.

Meer informatie en aanmelden

Ook vanuit ProCare zullen we aanwezig zijn op dit congres. We kunnen u alles vertellen over de wearables uit ons assortiment! Komt u langs op onze stand?

Meer informatie over dit symposium is te vinden op de website van Wearables in Practice Symposium.

Via de bovenstaande link kunt u zich ook aanmelden als bezoeker.