Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een dynamische omgeving waar teamspirit en ambitie en innovatie voorop staan. De werksfeer binnen ons bedrijf is informeel en inspirerend en hadden we de leuke collega’s al benoemd?

Vacatures

De functie van Service Engineer is een zelfstandige functie waarin je hoofdzakelijk verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van medische apparatuur op locatie bij klanten (o.a. ergometers, loopbanden, medische krachtapparatuur, etc.).

Bij de klant kan het voorkomen dat je bezig bent met het uitvoeren van kalibratie-, onderhouds- en herstel- en installatiewerkzaamheden. Daarnaast houd je ook je eigen administratie bij. Denk je dat dit proces verbeterd kan worden? Dan wordt je input heel erg gewaardeerd. Als service engineer ben je namelijk niet alleen maar een monteur die op pad wordt gestuurd. Je krijgt de uitdaging om kampioen te worden om zowel de functie als jezelf te ontwikkelen. Je onderhoudt ook contact met leveranciers, doet je eigen planning en bent verantwoordelijk voor de technische kennis van een product. Maar je opereert niet alleen zelfstandig, je werkt ook in teamverband. Daarnaast streef je naar een zo groot mogelijke klanttevredenheid.

Profiel

 • In bezit van MBO diploma in een technische richting
 • Bij voorkeur werkervaring in een technisch beroep in een (semi) medische omgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Beheersing van de Engelse taal
 • Bij voorkeur in bezit van Medische Techniek A of de bereidheid tot behalen hiervan
 • In bezit van rijbewijs B
 • Klantgericht en representatief
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Woonachtig in midden-Nederland

 

Wij bieden voor deze functie

 • een zelfstandige functie binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving
 • veel ruimte voor eigen inbreng
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • samenwerking in een enthousiast team van collega’s

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met dhr. Boekema (tel. 050 5715074, e-mail: aboekema@procarebv.nl). Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail, of schriftelijk op het volgende adres: ProCare B.V., t.a.v. Mevr T. Jonker, Zernikepark 16a, 9747 AN Groningen.

Voor onze marketing en communicatie afdeling zijn we doorlopend op zoek naar afstudeerders. Ben jij vanaf september 2017 op zoek naar een afstudeerstage in een dynamische en gezellige omgeving waar je de ruimte hebt voor eigen ideeën en inbreng? In overleg is het mogelijk om een passende opdracht te vinden op het gebied van marketing en/ of communicatie.

Jij..

bent een student met een passende opleiding, zoals Commerciële Economie, Communicatie- en Informatiewetenschappen, Communicatiesystemen, International Business and Languages of Communicatie. Een andere relevante opleiding met bijvoorbeeld een minor Marketing mag ook. Je krijgt bij ons de vrijheid en de ruimte om je onderzoek zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Enkele vraagstukken die je zou kunnen beantwoorden, zijn:

 • Wat zijn de doelgroepen van ProCare, hoe spreek je deze aan en via welke social media kanalen?
 • Hoe kan de huidige website worden verbeterd om meer leads te kunnen genereren?
 • Waar bevinden onze doelgroepen zich en hoe kunnen we die het beste aanspreken?
 • Zijn er kanalen die potentieel interessant zijn voor ons en die we kunnen inzetten om onze doelgroep te bereiken?

Wij bieden je:

Uiteraard bieden we jou een goede werkplek en begeleiding. Daarnaast krijg je van ons:

 • Een passende stagevergoeding
 • De mogelijkheid om echt iets te leren
 • Een gezellige omgeving met inspirerende collega’s

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan nu! Je kunt je motivatie en CV sturen naar Tamara Jonker: tjonker@procarebv.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jessika van der Werf: jvanderwerf@procarebv.nl

Voor komende zomer of volgend studiejaar (2017-2018) zijn we op zoek naar een stagiair vormgeving. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en lijkt het je leuk om mee te denken over de huisstijl van onze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

De opdracht

De opdracht kan zowel als afstudeeropdracht als meewerkstage worden uitgevoerd. De afgelopen tijd is de uitstraling van ons bedrijf veranderd. Zo hebben we een nieuwe website sinds december vorig jaar, een nieuw pand in Amsterdam en we zijn op zoek naar nieuw materiaal voor op beurzen. Heb jij frisse, creatieve ideeën om onze huisstijl naar een nieuw niveau te tillen? Weet je concepten goed over te brengen en makkelijk te vertalen naar prototypen? Dan horen we graag van jou!

Jij

Bent vanzelfsprekend creatief. Je kunt goed communiceren en je bent niet bang om het voortouw te nemen. Je bent een teamspeler maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Bij voorkeur doe je een opleiding Communicatiesystemen richting Brand- en Designmanagement of HBO Grafische Vormgeving.

Wij bieden je

 • Een vaste werkplek met flexibele werktijden zodat je ook genoeg tijd kunt besteden aan opdrachten vanuit school;
 • Een gezellige en inspirerende omgeving met leuke collega’s;
 • Een passende stagevergoeding;
 • En de mogelijkheid om iets toe te voegen aan onze organisatie en te leren.

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van de opdracht? Stuur je motivatie en CV dan naar tjonker@procarebv.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jessika van der Werf: jvanderwerf@procarebv.nl.

Het ProCare team

Het ProCare team is sportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Zo wordt met enige regelmaat deelgenomen aan sportieve events als de 4Mijl. ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 85 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan onderstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar: info@procarebv.nl