Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een professionele medische en wetenschappelijke omgeving wanneer je klanten bezoekt. Op onze kantoren in Groningen, Amsterdam en Leuven heerst een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en gekheid. En hadden we al gezegd dat we leuke collega’s hebben? Het ProCare team is ook nog eens sportief en neemt graag deel aan events als de Dam tot Damloop, 4Mijl van Groningen of een StrongmanRun.

Vacatures

We zijn op zoek naar een stagiair social media die het niet erg vindt om de hele dag door te brengen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport, weet welke grote evenementen er zijn en kent sporters en atleten bij naam (of gezicht). Je spart met de online marketing specialist en accountmanager sport over de inhoud van de content en plaatst deze op de nodige kanalen. Concreet ga je het volgende doen:

 • Je plaatst sport gerelateerde content op de bekende social media kanalen zoals Instagram, YouTube en Twitter;
 • Je houdt vermeldingen nauwlettend in de gaten en speelt hier op in;
 • Je gaat actief op zoek naar relevante content;
 • Je helpt mee met het uitvoeren van het klanttevredenheidsonderzoek en het opschonen van onze klantendatabase;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen en doe je hier verslag van op social media;
 • Waar nodig plaats je relevante content op onze websites.

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt.  Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Jouw achtergrond:

 • bent communicatief vaardig;
 • hebt ervaring met social media;
 • kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mevr. van der Werf (tel. 050-5715074). Solliciteren?

Klik hier!

Voor de periode februari-juli zijn we reeds voorzien van een stagiair voor deze functie. Reageren kan voor de stageperiode sept 2020 – febr 2021. 

Binnen ProCare zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Voor komend semester zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons gaat helpen onze social media tot een hoger niveau te tillen. Vind jij het niet erg om de hele dag op Instagram door te brengen? Ken je alle populaire hashtags uit je hoofd en heb je affiniteit met sport? Lees dan snel verder!

Stages ProCare

Stagiair Technische Bedrijfskunde

Ben jij wel eens voorbij bushalte Zernikeplein geweest? En heb je toen toevallig het Zernikepark gezien? Dan ken je ProCare misschien ook wel! Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op de sportmedische markt en toevallig zitten we ook nog eens om de hoek van de hogeschool.

Binnen ons bedrijf werken zo’n 24 mensen en er heerst bij ons een gezellige informele sfeer waar veel ruimte is voor ideeën en eigen inbreng. Als jij oog hebt voor mooie plaatjes, affiniteit hebt met sport en graag werkt voor grote klanten als Ajax, AZ en andere grote voetbalclubs, Huis voor de sport, NOC*NSF en meer dan ben je bij ProCare aan het juiste adres!

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een stagiair Technische Bedrijfskunde die het leuk vindt om verschillende processen binnen ons bedrijf te optimaliseren. Je bent een pro-actief persoon die mogelijkheden ziet en zelfstandig kan werken. Als student Bedrijfskunde krijg je iets mee van elke afdeling binnen ons bedrijf. Concreet ga je het volgende doen:

 • Optimaliseren van de competentiematrix;
 • Voorraadbeheer;
 • Meedenken met het digitaliseren van het service proces, zowel intern als extern;
 • Uitzoeken MDR (medische wetgeving) en zorgen dat we hier als bedrijf aan kunnen voldoen;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen.

Jouw achtergrond:

HBO Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde of Small Business en Retailmanagement.

Je bent communicatief vaardig, hebt een hands-on mentaliteit en kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dhr. A Boekema (tel. 050-5715074). Solliciteren?

Klik hier!

Onderdeel Lode Holding

ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 100 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd door op de button hieronder te klikken

Klik hier.