Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een professionele medische en wetenschappelijke omgeving wanneer je klanten bezoekt. Op onze kantoren in Groningen, Amsterdam en Leuven heerst een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en gekheid. En hadden we al gezegd dat we leuke collega’s hebben? Het ProCare team is ook nog eens sportief en neemt graag deel aan events als de Dam tot Damloop, 4Mijl van Groningen of een StrongmanRun.

Vacatures

Heb jij coördineren in je bloed, kun je goed plannen en heb je technisch inzicht?! Voel je je voldaan als je een probleem hebt opgelost dankzij het effectief inzetten van de juiste mensen en middelen? Dan zoeken wij jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste service coördinator. Onze service afdeling bestaat uit verschillende service engineers, productspecialisten en een accountmanager. Samen zorgen we ervoor dat klanten op de juiste manier worden geholpen wanneer hun apparatuur storing geeft of toe is aan onderhoud. Welke klanten dat zijn? Dat is heel divers! Van onderzoekers voor een universiteit,  tot revalidatie- en sportartsen, bedrijfs- en huisartsen, ziekenhuismedewerkers en fysio’s. Ze kloppen allemaal als eerste bij jou aan!

Jouw rol binnen de organisatie

Als Service Coördinator is werkelijk geen dag hetzelfde. De ene keer zal je een klant helpen via teamviewer met een probleem in de software, de andere keer overleg je met de desbetreffende Service Engineer of hij op pad moet om een storing te verhelpen. Je werkt in een dynamische omgeving waar je de spin in het web bent en het eerste aanspreekpunt voor de klant. Maar ook voor de service engineers en andere collega’s.  Je onderhoudt intensief contact met onze klanten, zowel via de telefoon als via de mail.

Naast de beschreven werkzaamheden zal in de functie ook een rol in de helpdesk en support worden verwacht van softwarematige producten, met gevoelige informatie, van zusterbedrijf aXtion. De gebruikers van deze producten zijn arbodiensten, jeugdzorginstellingen, etc.

“Een van de leukste dingen aan mijn werk is dat ik te maken heb met hoogwaardige medische apparatuur en de techniek daarachter. Daarnaast is de veelzijdigheid van het werk erg leuk. De brede klantenkring zorgt ervoor dat ik contact heb met een grote verscheidenheid aan mensen. Binnen het bedrijf heb ik ook te maken met veel verschillende mensen, processen en afdelingen waardoor het erg afwisselend is. In mijn werk heb ik veel vrijheid om bijvoorbeeld verbeteringen door te voeren. Kortom, je bent een spin in het web en hebt de touwtjes in handen voor een tevreden klant!” Arno Burmania, Service coördinator  

Concreet zijn jouw taken:

 • Klanten te woord staan via onze helpdesk; via de telefoon, mail en waar nodig via een teamviewer sessies;
 • Inplannen van de service engineers;
 • Coördinatie van apparatuur dat binnenkomt voor onderhoud;
 • Administratieve werkzaamheden die voortkomen uit de bovenstaande taken;
 • Waarborgen van de kwaliteit m.b.t. certificaten engineers en apparatuur.

Jouw achtergrond:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met sport, revalidatie (bewegen);
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt technisch inzicht en interesse in techniek.

Jouw kenmerken:

Organisatorisch onderlegd, klantgericht, goed kunnen plannen, analytisch, technisch inzicht, communicatief vaardig, flexibel en stressbestendig, proactief, efficiënt.

Wat wij bieden voor deze functie:

 • Werken in een gezellig team;
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met internationale ambities;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken om ProCare te laten groeien? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar mevr. T. Jonker. Voor vragen kun je contact opnemen met ons algemene klantenservicenummer: 050-5715074

Klik hier om te solliciteren!

Binnen ProCare zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Voor komend semester zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons gaat helpen onze social media tot een hoger niveau te tillen. Vind jij het niet erg om de hele dag op Instagram door te brengen? Ken je alle populaire hashtags uit je hoofd en heb je affiniteit met sport? Lees dan snel verder!

Stages ProCare

Stagiair Social Media (sport)

Ben jij wel eens voorbij bushalte Zernikeplein geweest? En heb je toen toevallig het Zernikepark gezien? Dan ken je ProCare misschien ook wel! Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op de sportmedische markt en toevallig zitten we ook nog eens om de hoek van de hogeschool.

Bij ProCare werken zo’n 24 mensen en er heerst bij ons een gezellige informele sfeer waar veel ruimte is voor ideeën en eigen inbreng. Als jij oog hebt voor mooie plaatjes, affiniteit hebt met sport en graag werkt voor grote klanten als Ajax, AZ en andere grote voetbalclubs, Huis voor de sport, NOC*NSF en meer dan ben je bij ProCare aan het juiste adres!

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt.  Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een stagiair social media die het niet erg vindt om de hele dag door te brengen op social media. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport, weet welke grote evenementen er zijn en kent sporters en atleten bij naam (of gezicht). Je spart met de online marketing specialist en accountmanager sport over de inhoud van de content en plaatst deze op de nodige kanalen. Concreet ga je het volgende doen:

 • Je plaatst sport gerelateerde content op de bekende social media kanalen zoals Instagram en Twitter;
 • Je houdt vermeldingen van ProCare en AlterG nauwlettend in de gaten en speelt hier op in;
 • Je gaat actief op zoek naar relevante content;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen en doe je hier verslag van op social media;
 • Waar nodig plaats je relevante content op onze websites.

Jouw achtergrond:

HBO Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde of een opleiding Sport, gezondheid en management.

Je bent communicatief vaardig, hebt ervaring met social media en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevr. Van der Werf (tel. 050-5715074). Solliciteren?

Klik hier!

Onderdeel Lode Holding

ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 100 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd door op de button hieronder te klikken

Klik hier.