Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een dynamische omgeving waar teamspirit en ambitie en innovatie voorop staan. De werksfeer binnen ons bedrijf is informeel en inspirerend en hadden we de leuke collega’s al benoemd?

Het ProCare team

Het ProCare team is sportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Zo wordt met enige regelmaat deelgenomen aan sportieve events als de 4Mijl. ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen Axtion, Umaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 85 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan onderstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar: info@procarebv.nl 

Vacatures

ProCare is een jong en vitaal bedrijf gespecialiseerd in de levering en service van producten voor fysiotherapie, revalidatie, sportgeneeskunde, arbeidshygiëne, bedrijfsgeneeskunde en cardiologie. Wij bieden een totaalpakket aan apparatuur en disposables, zodat onze klanten één adres hebben voor alle wensen en behoeften. Persoonlijke benadering staat hierbij voorop: wij denken met de klant mee en adviseren daar waar gewenst. ProCare is een betrouwbare en professionele partner voor arbo- en zorgprofessionals en  is ISO 9001 en ISO 13485 gecertificeerd.

Functie Inhoud

Vind jij het leuk om te werken door heel Nederland? Om medische apparatuur te onderhouden en daarbij klantgericht te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden van medische apparatuur op locatie bij klanten (o.a. bloeddrukmeters, audiometers, weegschalen, fysio krachtapparatuur, etc.). Onze klanten bevinden zich door heel Nederland. Je houdt je bezig met het uitvoeren van kalibratie-, onderhouds- en kleine herstelwerkzaamheden bij klanten. Daarnaast verwerk je de uitgevoerde werkzaamheden in de administratie. Hierbij werk je zowel zelfstandig als in teamverband. Je hebt een grote klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Profiel

 • klantgericht en representatief
 • goede communicatieve vaardigheden
 • werkervaring in een technisch beroep
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • beheersing van de Engelse taal
 • in bezit van Medische Techniek A of de bereidheid tot het behalen hiervan
 • in bezit van rijbewijs B
 • je woont bij voorkeur in het midden van Nederland

Wij bieden voor deze functie

 • een zelfstandige functie binnen een technisch hoogwaardige werkomgeving
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • samenwerking met enthousiaste collega’s van jong tot oud

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kunt u telefonisch contact opnemen met dhr. Boekema (tel. 050 5715074). Je sollicitatie ontvangen wij graag per e-mail t.a.v. Mevr T. Jonker, tjonker@procarebv.nl).

Voor onze marketing en communicatie afdeling zijn we doorlopend op zoek naar afstudeerders. Ben jij vanaf februari 2017 op zoek naar een afstudeerstage in een dynamische en gezellige omgeving waar je de ruimte hebt voor eigen ideeën en inbreng? In overleg is het mogelijk om een passende opdracht te vinden op het gebied van marketing en/ of communicatie.

Jij..

bent een student met een passende opleiding, zoals Commerciële Economie, Communicatie- en Informatiewetenschappen, Communicatiesystemen, International Business and Languages of Communicatie. Een andere relevante opleiding met bijvoorbeeld een minor Marketing mag ook. Je krijgt bij ons de vrijheid en de ruimte om je onderzoek zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Enkele vraagstukken die je zou kunnen beantwoorden, zijn:

 • Wat zijn de doelgroepen van ProCare, hoe spreek je deze aan en via welke social media kanalen?
 • Hoe kan de huidige website nog worden verbeterd om meer leads te kunnen genereren?
 • Waar bevinden onze doelgroepen zich en hoe kunnen we die het beste aanspreken?
 • Zijn er kanalen die potentieel interessant zijn voor ons en die we kunnen inzetten om onze doelgroep te bereiken?

Wij bieden je:

Uiteraard bieden we jou een goede werkplek en begeleiding. Daarnaast krijg je van ons:

 • Een passende stagevergoeding
 • De mogelijkheid om echt iets te leren
 • Een gezellige omgeving met inspirerende collega’s

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan nu!