Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een professionele medische en wetenschappelijke omgeving wanneer je klanten bezoekt. Op onze kantoren in Groningen, Amsterdam en Leuven heerst een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en gekheid. En hadden we al gezegd dat we leuke collega’s hebben? Het ProCare team is ook nog eens sportief en neemt graag deel aan events als de Dam tot Damloop, 4Mijl van Groningen of een StrongmanRun.

Vacatures

Ben jij een bewegingswetenschapper met gevoel voor business, sales en klantrelaties? Zit accountmanagement in jouw bloed en lijkt het jou een uitdaging om samen met ProCare verder in België te groeien?

Vanwege de groei binnen ProCare zijn we per direct op zoek naar een gedreven accountmanager woonachtig in België. Vanuit ons kantoor in Leuven ga je werken in en samen met het salesteam dat uit verschillende champs bestaat. Je hebt veel contact met klanten en bent veel onderweg. Alle champs hebben hun eigen kennis en specialisme waardoor ze een specifiek deel van de markt bedienen. Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de uitbreiding van de relaties in België.

Werken binnen het ProCare salesteam betekent…

een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Stiekem zijn we ook best sportief ,vooruit, en soms een beetje competitief. Het zal geen verrassing zijn dat we graag deelnemen aan uitdagende sportevents.

“Het leukste aan mijn werk als accountmanager vind ik dat je jezelf tijdens een verkooptraject kan ontwikkelen tot een expert in een subgebied binnen de train- en meetapparatuur. Daarbij doorloop je alle stappen van een verkoopproces, waarmee je uiteenlopende vaardigheden ontwikkelt. Daarnaast is mijn achtergrond in de bewegingswetenschappen een belangrijke factor om snel te kunnen schakelen tussen kinesitherapeuten, artsen en wetenschappers. Dit houdt je scherp en maakt het werk erg dynamisch.” Sieger Meester, Bewegingswetenschapper en accountmanager

Impact van jouw rol

Als champ op het gebied van gezondheidszorg, revalidatie en onderzoek, richt jij je op het proactief opbouwen, beheren en ontwikkelen van relaties en netwerken. Dankzij jouw kennis van bewegingswetenschappen en de branche, ontwikkel je je tot een specialist op het gebied van apparatuur voor jouw markt en doelgroep. Vanuit je expertise heb je een adviserende rol naar de klant en ben je sparringpartner voor je collega’s. Samen tillen we de klantervaring naar een hoger niveau!

Bijbehorende taken:

 • Uitbouwen en onderhouden van klantrelaties en het netwerk;
 • Je representeert ProCare BVBA in jouw markt. Zo ben je aanwezig op beurzen en congressen, bij presentaties en andere (netwerk)bijeenkomsten;
 • Het opvolgen van offerte-aanvragen door het vertalen van de klantvraag naar een passende oplossing en advies op maat;
 • Het geven van gebruikerstrainingen en productdemonstraties;
 • Zorg dragen voor het volledig maken en up-to-date houden van het klantdossier (leads- en opportunity’s, taken, afspraken en bezoekverslagen vastleggen);
 • Je initieert in overleg met de marketingafdeling de nodige (marketing)acties en evenementen die leiden tot verbetering van de klantervaring en groei in de markt in België.

Jouw achtergrond:

 • Je hebt een studie Bewegingswetenschappen of Kinesitherapie afgerond;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met gezondheidszorg, revalidatie en onderzoek en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen binnen deze vakgebieden;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met sales, CRM-systemen en IT.

Jouw kenmerken:

Bevlogen, teamplayer, flexibel, verantwoordelijk, resultaatgericht, creatief, zien van kansen, zelfstandig, diplomatiek, vindingrijk, goed kunnen luisteren, behulpzaam, ondersteunend, proactief, sportief, competitief.

Wat wij bieden voor deze functie:

 • Werken in een gedreven en ambitieus team;
 • Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met internationale ambities;
 • Een interessant netwerk binnen topsport, revalidatiezorg en onderzoek;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken om ProCare te laten groeien? Stuur dan je motivatiebrief en CV met daarin je telefoonnummer, naar Dhr. J. van Cuijk: jvancuijk@procarebv.nl.

Meer informatie? Bellen kan naar: +32 16795329

Binnen ProCare zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Voor komend semester zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons gaat helpen onze social media tot een hoger niveau te tillen. Vind jij het niet erg om de hele dag op Instagram door te brengen? Ken je alle populaire hashtags uit je hoofd en heb je affiniteit met sport? Lees dan snel verder!

Stages ProCare

Stagiair Social Media (sport)

Ben jij wel eens voorbij bushalte Zernikeplein geweest? En heb je toen toevallig het Zernikepark gezien? Dan ken je ProCare misschien ook wel! Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op de sportmedische markt en toevallig zitten we ook nog eens om de hoek van de hogeschool.

Bij ProCare werken zo’n 24 mensen en er heerst bij ons een gezellige informele sfeer waar veel ruimte is voor ideeën en eigen inbreng. Als jij oog hebt voor mooie plaatjes, affiniteit hebt met sport en graag werkt voor grote klanten als Ajax, AZ en andere grote voetbalclubs, Huis voor de sport, NOC*NSF en meer dan ben je bij ProCare aan het juiste adres!

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt.  Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een stagiair social media die het niet erg vindt om de hele dag door te brengen op social media. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport, weet welke grote evenementen er zijn en kent sporters en atleten bij naam (of gezicht). Je spart met de online marketing specialist en accountmanager sport over de inhoud van de content en plaatst deze op de nodige kanalen. Concreet ga je het volgende doen:

 • Je plaatst sport gerelateerde content op de bekende social media kanalen zoals Instagram en Twitter;
 • Je houdt vermeldingen van ProCare en AlterG nauwlettend in de gaten en speelt hier op in;
 • Je gaat actief op zoek naar relevante content;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen en doe je hier verslag van op social media;
 • Waar nodig plaats je relevante content op onze websites.

Jouw achtergrond:

HBO Commerciële Economie, Communicatie, Bedrijfskunde of een opleiding Sport, gezondheid en management.

Je bent communicatief vaardig, hebt ervaring met social media en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met mevr. Van der Werf (tel. 050-5715074). Solliciteren?

Klik hier!

Onderdeel Lode Holding

ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 100 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd door op de button hieronder te klikken

Klik hier.