Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een dynamische omgeving waar teamspirit en ambitie en innovatie voorop staan. De werksfeer binnen ons bedrijf is informeel en inspirerend en hadden we de leuke collega’s al benoemd?

Vacatures

Binnen ProCare zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Ben jij komend of volgend semester op zoek naar een afstudeerstage in een dynamische en gezellige omgeving waar je de ruimte hebt voor eigen ideeën en inbreng? In overleg is het mogelijk om een passende (afstudeer)opdrachten vinden waar wij beiden echt iets aan hebben.

Momenteel hebben we de volgende vacature open staan. Open sollicitaties sturen mag natuurlijk ook altijd!

Allround stagiair

Ben jij wel eens voorbij bushalte Zernikeplein geweest? En heb je toen toevallig het Zernikepark gezien? Dan ken je ProCare misschien ook wel! Wij zijn een handelsbedrijf dat zich richt op de sportmedische markt en toevallig zitten we om de hoek. Bij ProCare werken zo’n 24 mensen en er heerst bij ons een gezellige informele sfeer waar veel ruimte is voor ideeën. Als je wilt weten wat erbij komt kijken om grote klanten als Ajax, AZ, UMCG en het NOC*NSF binnen te halen en hoe je deze relatie onderhoudt,  dan ben je bij ProCare aan het juiste adres!

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt.  Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Functieomschrijving:
We zijn op zoek naar een allround medewerker die het leuk vindt om alle facetten van een bedrijf mee te krijgen. Van service tot administratie, verkoop en marketing.  De meeste tijd zal je doorbrengen op en met onze service afdeling. Hierbij krijg je o.a. de vrijheid om mee te denken met ons nieuwe project service 2.0. En af en toe zal je op pad gaan om onze klanten beter te leren kennen.  Daarnaast beman je ook onze andere afdelingen en ga je o.a. bezig met de volgende taken:

 • Optimalisatie ’auto’ voorraadbeheer en prijsstellingen
 • Ondersteuning bij implementatie van een nieuw softwarepakket
 • Meedenken met veranderingen op onze service-afdeling (service 2.0)
 • Creëren en verzorgen van marketinguitingen zoals productfoto’s, promotiemateriaal, brochures, folders en ander drukwerk
 • Assisteren van accountmanagers op beurzen en congressen
 • Onderhoud van de website en social media
 • Ondersteuning bij administratieve taken

Vereisten

HBO-derdejaars stagiair Small Business Retail Management, tweedejaars Commerciële Economie, Bedrijfskunde

Communicatief vaardig en zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen werken

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Voor komende zomer of volgend studiejaar (2017-2018) zijn we op zoek naar een stagiair vormgeving. Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn en lijkt het je leuk om mee te denken over de huisstijl van onze organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

De opdracht

De opdracht kan zowel als afstudeeropdracht als meewerkstage worden uitgevoerd. De afgelopen tijd is de uitstraling van ons bedrijf veranderd. Zo hebben we een nieuwe website sinds december vorig jaar, een nieuw pand in Amsterdam en we zijn op zoek naar nieuw materiaal voor op beurzen. Heb jij frisse, creatieve ideeën om onze huisstijl naar een nieuw niveau te tillen? Weet je concepten goed over te brengen en makkelijk te vertalen naar prototypen? Dan horen we graag van jou!

Jij

Bent vanzelfsprekend creatief. Je kunt goed communiceren en je bent niet bang om het voortouw te nemen. Je bent een teamspeler maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Bij voorkeur doe je een opleiding Communicatiesystemen richting Brand- en Designmanagement of HBO Grafische Vormgeving.

Wij bieden je

 • Een vaste werkplek met flexibele werktijden zodat je ook genoeg tijd kunt besteden aan opdrachten vanuit school;
 • Een gezellige en inspirerende omgeving met leuke collega’s;
 • Een passende stagevergoeding;
 • En de mogelijkheid om iets toe te voegen aan onze organisatie en te leren.

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van de opdracht? Stuur je motivatie en CV dan naar tjonker@procarebv.nl. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jessika van der Werf: jvanderwerf@procarebv.nl.

Het ProCare team

Het ProCare team is sportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Zo wordt met enige regelmaat deelgenomen aan sportieve events als de 4Mijl. ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 25 werknemers binnen ProCare en 85 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life science.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan onderstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd naar: info@procarebv.nl