Werken bij

ProCare is marktleider in het leveren van oplossingen op het gebied van bewegen in de Benelux. Tot  onze doelgroepen behoren: universiteiten, revalidatie- en topsportcentra, ziekenhuizen en fysiotherapiepraktijken. Persoonlijke benadering staat hierbij voorop: wij denken mee met de klant en adviseren daar waar gewenst. We zijn sterk gegroeid in de afgelopen jaren en hebben een duidelijke ambitie om verder door te groeien.

Werken binnen het ProCare team betekent…

een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Stiekem zijn we ook best sportief – vooruit, en soms een beetje competitief- en het zal geen verrassing zijn dat we graag deelnemen aan events als de Dam tot Damloop, de 4Mijl, TKP tocht of een StrongmanRun. Passie voor bewegen zit in ons DNA.

Vacatures

Adviseer en ondersteun jij de klanten van ProCare over de juiste oplossingen en vind jij het leuk om de spil te zijn tussen Sales en Finance en Control? Wij zijn op zoek naar een collega die ons team op korte termijn komt versterken.

Wat je gaat doen…

Binnen ProCare zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor meerdere taken vanuit onze locatie op de Zernike Campus. Samen met je collega’s ben je de spil tussen klanten, de buitendienst en interne afdelingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je stelt offertes op, verwerkt en bevestigt verkooporders en zorgt ervoor dat afspraken en toezeggingen worden uitgevoerd en nagekomen. Daarnaast ben je binnen het team de link naar Finance en Control.

Je bent scherp op de business modellen en zorgt dat de Directie data driven besluiten neemt. Uit data weet je relevante managementinformatie te halen. Het salesteam vertrouwt op jouw up-to-date prijslijsten en je zorgt voor heldere rapportages die de voortgang op onze doelen bewaken. Boven alles houd je overzicht, zodat je scherp kunt zijn op veranderingen en meehelpt tijdig de juiste keuzes te maken. Jouw inzet heeft impact op het succes en de groei van ProCare.

Werken binnen het ProCare team betekent…

Een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Stiekem zijn we ook best sportief – vooruit, en soms een beetje competitief – en het zal geen verrassing zijn dat we graag deelnemen aan events als de Dam tot Damloop, de 4Mijl, TKP tocht of een StrongmanRun. Passie voor bewegen zit in ons DNA.

Jouw achtergrond

 • Commerciële en klantgerichte instelling
 • Onlangs afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Bedrijfskunde
 • Interesse in medische producten
 • Georganiseerd en stressbestendig
 • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid
 • Wizzard met Excel en data

Wat wij bieden voor deze functie

 • Samenwerken in een gezellig en ambitieus team
 • Een uitdagende baan met veel autonomie in een professionele omgeving
 • Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling
 • Een 32 tot 40-urige werkweek (in overleg)
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf

ProCare is marktleider in het leveren van oplossingen op het gebied van bewegen in de Benelux. Tot onze doelgroepen behoren: universiteiten, revalidatie- en topsportcentra, ziekenhuizen en fysiotherapiepraktijken. Persoonlijke benadering staat hierbij voorop: wij denken mee met de klant en adviseren daar waar gewenst. We zijn sterk gegroeid in de afgelopen jaren en hebben een duidelijke ambitie om verder door te groeien. We worden met diverse stafdiensten gesteund door ons moederbedrijf Lode Holding en werken actief samen met onze zusterbedrijven Lode, aXtion, Omnium en Umaco. Binnen Lode Holding werken ruim 100 professionals, waarvan 30 bij ProCare.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken om ProCare te laten groeien?

Stuur dan je motivatiebrief en CV, t.a.v. Dhr. Tjalle Dijkstra via mkapper@lodeholding.nl.

Voor nadere informatie over deze functie kun je per mail of telefonisch contact opnemen met Tjalle Dijkstra (tel. +31 (0)50 571 5074, e-mail: tdijkstra@procarebv.nl).

Binnen ProCare zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Voor komend semester zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons gaat helpen met de ontwikkeling van middelen voor (online) marketingcampagnes. Daarnaast houd je je bezig met verschillende andere sales en marketing gerelateerde zaken.

Ken jij ProCare al?

We zitten bij je om de hoek! Ten minste: bij je school… Dat betekent dus dat je nooit ver hoeft te fietsen als je een afspraak hebt met je stagebegeleider, op school moet zijn voor een tentamen of even snel wilt lunchen met studiegenoten.

Bij ProCare werken zo’n 25 mensen en er heerst bij ons een gezellige, informele sfeer waar veel ruimte is voor ideeën en eigen inbreng. Als jij klantgericht bent en een commerciële instelling hebt, graag werkt voor grote klanten als Ajax, AZ en andere grote voetbalclubs, Huis voor de sport, NOC*NSF en meer, dan ben je bij ProCare aan het juiste adres!

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar klanten waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt. Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel.” Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een stagiair met oog voor detail en een klantgerichte instelling. Je kunt zelfstandig werken en bent communicatief vaardig. Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om met verschillende projecten en taken aan de slag te gaan en hierin makkelijk het overzicht bewaart. Je komt te werken op de afdeling marketing en spart met de marketing specialist over je werkzaamheden en bevindingen. Daarnaast ondersteun je de sales binnendienst met hun projecten. Concreet ga je het volgende doen:

 • Invullen van de contentkalender en zelfstandig uitvoer geven aan de content voor social media, website en eventueel persberichten
 • Je denkt mee over vernieuwing en digitalisering van het klanttevredenheidsonderzoek;
 • Je helpt bij het verwerken van prijslijsten in Excel en ons administratief systeem;
 • Je helpt mee met SEO en SEA optimalisatie voor meerdere van onze websites;
 • Je analyseert resultaten in Google Analytics en vertaalt dat naar verbeteringen voor de website;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen als model of standbemanning.

Jij:

bent communicatief vaardig, klantgericht, nauwkeurig, zelfstandig en kunt goed zelfstandig werken maar ook in teamverband.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie;
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling;
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding.

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mevr. N. Boelens (tel. 050-5715074). Solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar nboelens@procarebv.nl.

Onderdeel Lode Holding

We worden met diverse stafdiensten gesteund door ons moederbedrijf Lode Holding en werken actief samen met onze zusterbedrijven Lode, aXtion, Omnium en Umaco. Binnen Lode Holding werken ruim 100 professionals, waarvan 30 bij ProCare. Bekijk ons team hier: ProCare team.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd door op de button hieronder te klikken

Klik hier