Werken bij

ProCare is marktleider in het leveren van oplossingen op het gebied van bewegen in de Benelux. Tot  onze doelgroepen behoren: universiteiten, revalidatie- en topsportcentra, ziekenhuizen en fysiotherapiepraktijken. Persoonlijke benadering staat hierbij voorop: wij denken mee met de klant en adviseren daar waar gewenst. We zijn sterk gegroeid in de afgelopen jaren en hebben een duidelijke ambitie om verder door te groeien.

Werken binnen het ProCare team betekent…

een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard, maar er is altijd ruimte voor een praatje en een grapje. Stiekem zijn we ook best sportief – vooruit, en soms een beetje competitief- en het zal geen verrassing zijn dat we graag deelnemen aan events als de Dam tot Damloop, de 4Mijl, TKP tocht of een StrongmanRun. Passie voor bewegen zit in ons DNA.

Vacatures

Stagiair Marketing & Sales

Fulltime

Binnen ProCare zijn we doorlopend op zoek naar stagiairs/afstudeerders. Voor komend semester zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons gaat helpen met de ontwikkeling van middelen voor (online) marketingcampagnes. Daarnaast houd je je bezig met verschillende andere sales en marketing gerelateerde zaken.

We zijn op zoek naar een stagiair social media die het niet erg vindt om de hele dag door te brengen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport en bewegen en vindt het leuk om creatief bezig te zijn met tekst en beeld. Je spart met de online marketing specialist en accountmanagers over de inhoud van de content en plaatst deze op de nodige kanalen. Daarnaast ondersteun je onze sales binnendienst met hun projecten. Concreet ga je het volgende doen:

Werkzaamheden

 • Je vult de contentkalender en ontwikkelt content voor social media, website en eventueel persberichten;
 • Je denkt mee over de invulling en interpretatie van het klanttevredenheidsonderzoek;
 • Je helpt bij het verwerken van prijslijsten in Excel en ons administratief systeem;
 • Je helpt mee met SEO en SEA optimalisatie voor meerdere van onze websites;
 • Je analyseert resultaten in Google Analytics en vertaalt dat naar verbeteringen voor de website;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen en doe je hier verslag van op social media;

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt. Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Jouw achtergrond:

 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt ervaring met social media;
 • Je werkt nauwkeurig en bent ook creatief;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie;
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling;
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding.

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nicole Boelens (tel. 050-5715074). Solliciteren? Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar nboelens@procarebv.nl.

Onderdeel Lode Holding

We worden met diverse stafdiensten gesteund door ons moederbedrijf Lode Holding en werken actief samen met onze zusterbedrijven Lode, aXtion, Omnium en Umaco. Binnen Lode Holding werken ruim 100 professionals, waarvan 30 bij ProCare. Bekijk ons team hier: ProCare team.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd door op de button hieronder te klikken

Klik hier