Werken bij

Werken bij ProCare betekent werken in een professionele medische en wetenschappelijke omgeving wanneer je klanten bezoekt. Op onze kantoren in Groningen, Amsterdam en Leuven heerst een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en gekheid. En hadden we al gezegd dat we leuke collega’s hebben? Het ProCare team is ook nog eens sportief en neemt graag deel aan events als de Dam tot Damloop, 4Mijl van Groningen of een StrongmanRun.

Vacatures

Heb jij uitstekende communicatieve vaardigheden? Affiniteit met IT en inspanningsfysiologie en ben je klaar voor een mooie stap in je carrière?

Wegens het vertrek van een collega en uitbreiding door groei van ons bedrijf zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste Productspecialist/Bewegingswetenschapper voor de portefeuilles inspanningsfysiologie en IT. Misschien heb je ons wel eens voorbij zien komen op een beurs of congres, carrièredag, op LinkedIn of ergens anders in je BW netwerk? ProCare is actief in de wereld van innovatieve meetapparatuur! We bedienen een breed scala aan doelgroepen met een enthousiast team van gedreven mensen die elke dag weer hun uiterste best doen voor onze klanten.

Als Productspecialist/Bewegingswetenschapper maak je deel uit van het support- en salesteam dat bestaat uit verschillende ‘Champs’. Zij bedienen elk met hun eigen kennis en specialisme een specifiek deel van de markt. Het specialisme waar jij je in grote lijnen mee bezig houdt, zal inspanningsfysiologie zijn. Klantgroepen die je zult bedienen zijn revalidatiecentra, universiteiten en hogescholen, onderzoekslijnen binnen ziekenhuizen, topsport en sportmedische faciliteiten. En misschien ken je één van de volgende merken nog uit je studie? Cortex, Actigraph, Lode, Zephyr, Cortemp of Microgate komen aan bod tijdens je dagelijkse werkzaamheden!

Om deze rol te kunnen vervullen, bezit jij naast productinhoudelijke kennis ook IT-kennis over programmeren, softwareoplossingen voor werkprocessen, dataopslag, datakoppelingen en/of servermogelijkheden. Met dergelijke kennis kun je meepraten over koppelingen tussen onze software en apparatuur, dataplatformen waar gegevens uit een veelheid van meetapparatuur samen komen of koppelingen met elektronische patiëntendossiers en andere IT oplossingen waar onze klanten gebruik van maken of behoefte aan hebben.

“Ik houd me binnen ProCare met name bezig met bewegingsanalyse en bevind me vrijwel wekelijks tussen de software, sensoren, markers en camera’s. Ik lever support aan klanten voor deze oplossingen en ben bijvoorbeeld bij het verkoopproces betrokken. Ik doe installaties bij klanten en help hen met vragen en problemen zoals data-analyse. Maar het leukste vind ik het om me bezig te houden met nieuwe markten, zoals Virtual Reality. Kijk niet raar op als je mij eens tegen komt in de gang met een VR-bril op! Om mijn kennis en expertise op verschillende manieren in te zetten en de klanten die onze oplossingen allemaal op een andere manier inzetten maakt het werken bij ProCare zo dynamisch en zorgt dat ik veel plezier heb in mijn werk” Ruben Prinsen, Bewegingswetenschapper en productspecialist bewegingsanalyse

Impact van jouw rol

Als Productspecialist/Bewegingswetenschapper op het gebied van inspanningsfysiologie richt jij je op het adviseren van de klant binnen het verkooptraject, van begin tot eind. Dankzij jouw kennis van Bewegingswetenschappen en het eerdergenoemde specialisme, ontwikkel je je tot de specialist bij uitstek op het gebied van apparatuur voor jouw markt en doelgroep. Samen brengen we de klantervaring naar een hoger niveau!

Jouw taken in het kort:

• Geven van productinhoudelijke support op onze oplossingen;
• Kennisondersteuning verlenen aan klanten en je collega’s;
• Het geven van gebruikerstrainingen en productdemonstraties;
• Communicatie binnen het team over veranderingen in de markt (oplossingen, wetenschap, richtlijnen);
• Uitbouwen en onderhouden van klantrelaties en het netwerk;
• Je representeert ProCare B.V. in jouw markt. Zo ben je aanwezig op internationale beurzen en congressen, bij presentaties en andere (netwerk)bijeenkomsten.

Jouw achtergrond:

• Je hebt een studie Bewegingswetenschappen of -technologie afgerond;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve en representatieve vaardigheden;
• Je hebt commercieel inzicht en ziet kansen;
• Je hebt affiniteit met IT/ ICT;
• Je hebt affiniteit met Inspanningsfysiologie;
• Bij voorkeur heb je ervaring met dataverwerking en/ of programmeerkennis.

Jouw kenmerken:

Bevlogen, teamplayer, flexibel, verantwoordelijk, resultaatgericht, creatief, zien van kansen, zelfstandig, diplomatiek, vindingrijk, goed kunnen luisteren, behulpzaam, ondersteunend, proactief, sportief, competitief.
Wat wij bieden voor deze functie:
• Werken in een gezellig en ambitieus team;
• Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met internationale ambities;
• Een interessant netwerk binnen topsport, revalidatiezorg en onderzoek;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken binnen ons team betekent…

Werken in een professionele medische en wetenschappelijke omgeving wanneer je klanten bezoekt. Op onze kantoren in Groningen, Amsterdam en Leuven heerst een dynamische, informele sfeer waar teamspirit, eigen verantwoordelijkheid en innovatie voorop staan. We werken hard maar er is altijd ruimte voor een praatje en gekheid. En hadden we al gezegd dat we leuke collega’s hebben? Het ProCare team is ook nog eens sportief en neemt graag deel aan events als de TKP tocht, 4Mijl van Groningen of een StrongmanRun.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken om ProCare te laten groeien? Stuur dan je motivatiebrief en CV, t.a.v. Dhr. J. van Cuijk via mkapper@lodeholding.nl. Reageren kan t/m 30 april. Meer informatie? Bellen kan naar: 050-5715074

Umaco is binnen Lode Holding het bedrijf dat aan de wieg staat van onze innovatieve projecten, technologische innovaties en samenwerkingen gericht op innovatie. Als innovatieve spil werkt Umaco vaak in nauwe samenwerking met één of meerdere dochterbedrijven en externe partners. Bij Umaco werkt een klein multidisciplinair team van engineers en business developers met diverse achtergronden en specialismen. Wegens het vertrek van een collega versterken we dit team graag met een Business Developer Innovatie.

De functie

In de functie van Business Developer Innovatie ben je verantwoordelijk voor de business creatie in diverse complexe projecten en portefeuilles. Dit beslaat vaak het hele spectrum van conceptontwikkeling, productontwikkeling, softwareontwikkeling, (zorg)programma ontwikkeling en initiële marktbewerking en -ontwikkeling. Jouw focus ligt op het totale overzicht, het bewerken en ontwikkelen van de markt, de vertaling naar concepten en programma’s en een positieve business case voor het bedrijf. Je houdt daarbij rekening met de medische wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging welke gelden in deze markt. Vaak vindt de business creatie plaats in de thuismarkt (BeNeLux) en is het internationaal opschalen onderdeel van de business case. Je onderhoudt en creëert daarbij het benodigde netwerk, meestal bestaande uit wetenschappers, zorgprofessionals, beleidsmakers, management en/of bestuurders. Je ontwikkelt de business tot en met de eerste pilots en klanten en bij succes draag je dit over aan de bestaande business of het nieuw op te richten bedrijfsonderdeel. Veel van de (potentiële) klanten zijn ziekenhuizen, revalidatieklinieken en onderzoeksinstellingen met de basis van hun bekostiging in de verzekerde zorg. Voor een positieve business case is het van groot belang dat zij de zorg- of behandelprogramma’s, waarbij Lode Holding met haar business concepten in oplossingen voorziet, vergoed krijgen. Het bewerkstelligen en het ondersteunen van klanten in het verkrijgen van deze bekostiging is daarom onderdeel van de functie.

Naast de nadrukkelijke externe focus, heb je intern de rol van aanjager, projectleider, besluitvoorbereiding ten aanzien van de projecten onder jouw verantwoordelijkheid en het creëren van draagvlak en betrokkenheid bij alle relevante bedrijfsonderdelen. Je bent tevens een teamlid van het multidisciplinaire innovatieteam vanuit je eigen specialisme en voegt vanuit die invalshoek waarde toe bij andere initiatieven en bedrijfsonderdelen. Je legt verantwoording af aan de manager business development van Lode Holding die tevens de directeur van Umaco en aXtion is. Op projectniveau leg je verantwoording af aan de verantwoordelijke eigenaar, meestal één van de directeuren binnen de groep van bedrijven.

Wat wij verder van jou vragen

– HBO/WO werk- en denkniveau;
– Ruime werkervaring met verantwoordelijkheden relevant voor deze functie;
– Bij voorkeur ervaring in de medische sector;
– Kennis van en ervaring met toelating tot het vergoedingensysteem in de zorg;
– Ervaring met de ontwikkeling en implementatie van zorgprogramma’s is een pré;
– Affiniteit met medisch- technologische innovatie met een toepassing in de zorg;
– Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
– Gedreven, zelfstandig en resultaatgericht;
– Oog voor kansen in de markt, de competentie om dit om te zetten naar een plan;
– Energiek, ondernemend en denkt in mogelijkheden;
– Gezonde nieuwsgierigheid en alertheid voor nieuwe technologieën en innovatie;
– Commercieel inzicht, relaties kunnen bouwen, netwerker;
– Gevoel voor besluitvormingsprocessen en bestuurlijke verhoudingen;
– Goed kunnen werken in multidisciplinair teamverband.

Wat wij bieden

– Een uitdagende functie in een compacte internationale organisatie;
– Veel ruimte en vrijheid binnen je verantwoordelijkheden;
– Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
– Enthousiaste collega’s.

Je sollicitatie ontvangen we graag per e-mail t.a.v. mevr. A. Wolters via mkapper@lodeholding.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met mevr. A. Wolters, tel nr. 050-2072950.

Voor de periode februari – juli 2021 zijn we reeds voorzien van een stagiair

We zijn op zoek naar een stagiair social media die het niet erg vindt om de hele dag door te brengen op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sport, weet welke grote evenementen er zijn en kent sporters en atleten bij naam (of gezicht). Je spart met de online marketing specialist en accountmanager sport over de inhoud van de content en plaatst deze op de nodige kanalen. Concreet ga je het volgende doen:

 • Je plaatst sport gerelateerde content op de bekende social media kanalen zoals Instagram, YouTube en Twitter;
 • Je houdt vermeldingen nauwlettend in de gaten en speelt hier op in;
 • Je gaat actief op zoek naar relevante content;
 • Je helpt mee met het uitvoeren van het klanttevredenheidsonderzoek en het opschonen van onze klantendatabase;
 • Eventueel assisteer je bij beurzen en congressen en doe je hier verslag van op social media;
 • Waar nodig plaats je relevante content op onze websites.

“Bij ProCare heerst er een erg gezellige sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar is ook altijd tijd voor wat humor tussen het werken door. De taken bij ProCare zijn erg divers en dat maakte mij als stagiair leergierig. Ook mag je als stagiair mee op pad naar beurzen waardoor je een nieuwe kijk op het bedrijfsleven krijgt.  Zo leer je bij ProCare zowel binnen als buiten het kantoor erg veel. “Koen Maatman (19), tweedejaars student Commerciële Economie.

Jouw achtergrond:

 • bent communicatief vaardig;
 • hebt ervaring met social media;
 • kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Aanbod

 • Een veelzijdige en inspirerende meewerkstage binnen een snelgroeiende organisatie
 • Ruimte voor creativiteit en je eigen ontwikkeling
 • Een passende stagevergoeding en goede begeleiding

Geïnteresseerd?

Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jessika van der Werf (tel. 050-5715074). Solliciteren?

Klik hier!

Onderdeel Lode Holding

ProCare is een dochteronderneming van Lode Holding BV. Samen met dit bedrijf, en de andere dochterondernemingen AxtionUmaco en Lode, zitten we in een praktisch maar gezellig kantoorpand.  Met zo’n 30 werknemers binnen ProCare en 100 in de het hele bedrijf, werken we elke dag aan innovatieve oplossingen op het gebied van life sciences.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je meewerken aan de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en zijn de woorden: pro-actief, ambitieus, sportief en competitief op jouw lijf geschreven? Bekijk dan bovenstaande vacatures of klim in de pen en stuur ons een open sollicitatie.

Open sollicitaties kunnen worden gestuurd door op de button hieronder te klikken

Klik hier.