Wij staan voor u klaar voor Covid-19 revalidatie

Geplaatst op

Op dit moment werken zorgmedewerkers over de hele wereld heel hard om de met Covid-19 besmette ernstig zieken in leven te houden. Dat dit bij een deel van deze mensen niet lukt, is voor ons als samenleving niet aanvaardbaar. Over het herstel van die mensen, die de ziekte weten te verslaan wordt intussen steeds meer bekend. De weg naar herstel is lang, als volledig herstel al mogelijk is. Zoals u weet, is zo vroeg mogelijk starten met revalidatie essentieel. Dit is precies waar ons wij expertise in hebben. Graag helpen wij bij het zoeken naar oplossingen om de Covid-19 (na)zorg goed te laten verlopen!

Gezamenlijke aanpak

Bij zorgorganisaties merken we de impact van het virus: op de gezondheid en het herstel na het virus én in de vraag naar revalidatie, meet- en monitoringsoplossingen. Niet alleen voor patiënten op de IC, maar ook voor alle overige getroffen patiënten die in aanmerking komen voor een revalidatieproces.
We hoeven u niet te vertellen dat bewegen van groot belang is voor dit herstelproces. Ook opbouw en behoud van spierkracht is een belangrijke pijler voor herstel, zelfstandigheid en uiteindelijk de kwaliteit van leven. Wij staan klaar voor u  en uw patiënten om hier een bijdrage aan te leveren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij luisteren in deze fase graag naar wat u nodig heeft. Ons bedrijf heeft jarenlange expertise op het gebied van bewegen. Daarnaast zijn wij betrokken bij een groot aantal samenwerkingen met kennisinstellingen. Er zijn diverse concepten in ontwikkeling voor het herstel van patiënten tijdens en na een Covid-19 besmetting. Wat wij ontwikkelen, blijven we nauw aansluiten op uw vraag. Het kunnen meten en monitoren van de progressie van patiënten gedurende dit proces, op een manier die voldoet aan alle patiëntveiligheidseisen, is van groot belang. De ontwikkelde concepten helpen hierbij door de fitheid gedurende het gehele herstelproces te volgen. Dit geeft onmiddellijk inzicht voor u als zorgprofessional en voor de patiënt en maakt tegelijk onderzoek en verbetering van de behandeling mogelijk.

Meer informatie over deze concepten en revalidatie omtrent Covid-19, is te vinden op een speciale website die vanuit ProCare/Lode in het leven is geroepen. Kijk op www.covid-19rehab.nl. Deze website wordt voortdurend geactualiseerd, gebaseerd op de laatste inzichten en het beschikbare aanbod.

Voor meer informatie:

Wilt u meedoen, bent u geïnteresseerd of heeft u wensen? Dan kunt u via bovenstaande website in contact komen. U kunt ook reageren op deze e-mail. Vragen of direct contact? Dat kan via 050-5715074.